Asztalitenisz ob – Szudi és Pergel a bajnok vegyes párosban

Szudi Ádám és Pergel Szandra duója nyerte a vegyes párosok vasárnapi küzdelmét a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban zajló 98. asztalitenisz országos bajnokságon.

 

A szövetség honlapja szerint a Németországban légióskodó Szudi és budaörsi játékostársa a 32-es főtábla első körében nem lépett asztalhoz, majd a nyolcaddöntőben 3-1-re verte Katona Gergely és Gajdos Borbála (Sopron, Pénzügyőr SE) kettősét. A folytatásban a Szita Márton, Nagyváradi Mercédesz (Frickenhausen, Postás SE) duó volt a rivális, ezen a meccsen 3-0-ra nyertek Pergelék, az elődöntőben pedig Lakatos Tamás és Madarász Dóra ellen 0-2-ről fordítva, nagy csatában diadalmaskodtak.

A fináléban Fazekas Péter és Varga Tímea állt az asztal túloldalán, de Szudi és Pergel ellenállhatatlanul játszott, így sima, 3-0-s győzelmet aratva szerezte meg a bajnoki címet.

    Eredmények:

vegyes páros:

elődöntő:
Szudi Ádám, Pergel Szandra (TTC Bietigheim-Bissingen, Budaörs)-Lakatos Tamás, Madarász Dóra (1. FC Saarbrücken TT, SVNÖ Ströck) 3-2 (-3, -12, 4, 9, 6)

Fazekas Péter, Varga Tímea (Celldömölk, Postás SE)-Ecseki Nándor, Tóth Kata (Celldömölk, Szekszárd) 3-2 (-9, 9, -9, 5, 10)

döntő:
Szudi, Pergel-Fazekas, Varga 3-0 (6, 4, 9)

később:
női, férfi páros elődöntő 15.00
női, férfi egyes elődöntő 15.30
női, férfi páros döntő 16.15
női, férfi egyes döntő 17.00

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.