Putyin Budapesten – TEK: több útvonalon forgalomkorlátozásokra kell készülni

Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kell készülni – közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) szombaton az MTI-vel.

 

Mint kifejtették: Pintér Sándor belügyminiszter kijelölése alapján kedden a TEK látja el Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációja biztosítását. A “kiemelten védett személy” budapesti tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan útvonal-korlátozások lesznek, de – mint kiemelték – azokat csak a külföldi delegáció biztonságos mozgásához feltétlenül szükséges ideig tartják fenn, így segítve a Budapesten közlekedőket.

A korlátozásokkal érintett útvonalak listája és a tájékozódást segítő információs térkép a rendőrség honlapjáról (www.police.hu) letölthető – írta a TEK.

Kedden munkalátogatást tesz Magyarországon Vlagyimir Putyin orosz elnök. A megbeszélés témái között szerepelnek majd a kétoldalú politikai és gazdasági kapcsolatok, energiabiztonsági ügyek és az ukrajnai fegyveres konfliktus is.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.