A Budaörsi Sport Club aktuális eredményei

(Budaörs, 2015. február 11. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Sport Klub a 2015-ös évben is aktívan részt vesz a sportéletben. Nézzék meg cikkünkben az elmúlt hetekben elért eredményeiket.

2015. február 2-8

Legkiemelkedőbb eredményeink:

ATLÉTIKA – Február 7-8: Felnőtt Szuper Liga: Szabó Attila I. hely

Asztalitenisz:

 

Eredmények (2015.02.2-8):

Február 7: Női Extra Liga Mérkőzés: Budaörsi 2i SC – Pénzügyőr SE: 7:0 (Pergel 2, Fazekas 2, Ackermann 2, Pergel – Fazekas páros)

Következő hét (2015.02.9-15):

Február 14. 11:00: Férfi NB I-es mérkőzés: Budaörsi 2i SC – PTE PEAC II.

Február 15. 11:00: Férfi NB II-es mérkőzés: Budaörsi 2i SC – CVSE Swietelesky-Wewalka II.

16:00: Férfi NB III-as mérkőzés: Budaörsi 2i SC – Dabas Sári AC

 

Atlétika:

Eredmények (2015.02.2-8):

Február 7-8: Felnőtt Szuper Liga: 3 próbában Olimpikonunk, Szabó Attila versenyzett

A február 9-én megrendezésre került pénzdíjas Szuperligát a Budaörsiek kiválósága magabiztosan nyerte. Mind a három számban nagy fölénnyel diadalmaskodott. A második helyen nagy riválisa az országos csúcstartó Zsivotzky Attila végzett. A nagyon biztató eredményei a február 14-15-i Magyar Bajnokság toronymagas esélyesévé tették.

Szabó Attila

Február 7-8: Országos Serdülő Bajnokság

A Serdülő Országos Bajnokságon Apródi Patrik érte el a legjobb helyezést, 6. lett a nagyon erős mezőnyben 60 méteres síkfutásban. A MASZ nemzetközi versenyen 60 méteren két Budaörsi is bekerült a döntőbe, Árpás Valentin, és Vlasits Attila számára a következő nagy megmérettetés a Magyar Bajnokság lesz.

Autó-Motor:

Következő hét (2015.02.9-15):

Február 9-15: Svéd Rally (Világ Bajnoki Futam): Szabó Gergő versenyez

Judo:

Eredmények (2015.02.2-8):

Február 7-8: Világ Kupa (Szófia) Olimpiai Kvalifikációs verseny

Breitenbach Anett első és második mérkőzését magabiztosan nyerte, ezzel a legjobb 8 köze került. A négy köze jutásért egy japán ellenféllel szemben térdsérülést szenvedett, így ezt a mérkőzést elveszítette, majd a sérülés miatt a vissza mérkőzésre sem tudott már kiállni, hetedik helyezett lett.

Karate:
Eredmények (2015.02.2-8):

EKF European Karate Championships

Juniors, Cadets & U21

Zürich, Switzerland, February 6-8, 2015

A Zürichben péntektől vasárnapig tartó Európa Bajnokságon 47 ország 924 versenyzője indult. A Budaörsi SC Karate szakosztályától 4 versenyző sikeresen kvalifikált az Európa Bajnokságra, amivel kivívták az részvétel jogát. Versenyzőink között volt Lakatos Nóra (junior, -53 kg), Kardos Tamás (U21, -60 kg) és Juhász Bernadett (U21, -68 kg), akik kumiteben (küzdelemben) indultak el. Forgács Tamás pedig kataban (formagyakorlatban) vett részt, aki már rutinosabb versenyzőnek számít, mivel ez volt a második EB részvétele a többiekkel ellentétben.

Az első napon, pénteken Forgács Tamás versenyzett. Nagyon nagy esélyekkel indult, mivel a kvalifikációs versenyeken maximum pontszámmal teljesített, minden versenyt aranyéremmel zárt.  Sajnos első ellenfele német volt, és mivel német nyelvterületen voltunk a bírók is egy kicsit a „hazai pálya” felé húztak, 3:2-re hozták ki ellenünk a döntést. Mivel ellenfele a döntőbe jutásért egy török karatéstól kikapott, Tomi nem tudott vigaszágra jutni.

Lakatos Nóra indult a második nap a junior lányok között. Ő is nagy esélyesnek számított, aki szintén az összes kvalifikációs versenyről első helyet hozott el. Sajnálatos, hogy ez volt neki is az első Európa Bajnoksága és hiányzott még a kellő rutin. Mindennek ellenére Nóri 7. pontszerző helyet ért el. Első horvát ellenfelét bírói döntéssel sikerült legyőznie, utána egy luxemburgi lányt is megvert 2:0-ra. Sajnos észt ellenfelével nem bírt el, aki viszont nem juttatta tovább Nórit a vigaszágon, mivel kiesett a döntőbejutásért.

Vasárnap az U21-es versenyzők léptek tatamira. Sajnos Kardos Tamás nem bírt görög ellenfelével, aki viszont nem bizonyult elég jónak, hogy döntőbe jusson és ez által vigaszágra juttassa Tomit. Juhász Bernadett is hasonlóan járt, bulgár ellenfele 3:1-re nyert, de tovább jutni nem tudott.

Három éremmel zárt a magyar válogatott csapat a zürichi korosztályos karate Európa-bajnokságon. Összességében helytálltak a BSC versenyzők, azonban több magas szintű versenyen való részvételre lenne szükségük, hogy a bírók megismerjék őket, és hogy nagyobb rutinra tegyenek szert.

Kardos Tamás, Lakatos Nóra, Forgács Tamás, Juhász Bernadett az Európa Bajnokságon

 

Tenisz:

Eredmények (2015.01.26-02.01): – múlt heti kiegészítés

Január 31 – február 1: Golden Ace Kupa (Budapest):

A hétvégén 2015.01.31-02.01 megrendezték a Golden Ace Kupát Budapesten. A 1. Osztályú Női versenyen 3 BSC- s női csapattag is indult. Habler Henrietta a 16 közé került, de az új igazolás Bukta Ágnes és a 16 éves Dankanich Daniela, egymás ellen játszották a döntőt. A végén Bukta Ági bizonyult jobbnak és megnyerte a versenyt.

 

Következő hét (2015.02.9-15):

Február 10-  : WTA Torna (Spanyolország): Felnőtt korosztályban a BSC új igazolása Bukta Ágnes

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.