5. vk – KOVALIK SÁNDOR: „Megteszek mindent azért, hogy a problémák megoldódjanak!”

(Budaörs, 2014. szeptember 26. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

KOVALIK SÁNDOR: „Megteszek mindent azért, hogy a problémák megoldódjanak!”

Jobbik Magyarországért Mozgalom

5. választókörzet

 

Ön szerint milyen problémák vannak az 5-ös körzetben, amelyek megoldásra várnak?

A Károly Király utca az, amelyik a legnagyobb problémát jelenti. Óriási forgalmat bonyolít ez az utca, ezen kellene valahogy tompítani. A parkolási lehetőség nagyon csekély, tehermentesíteni kellene valahogy. Nagyon sok cég van, ezek dolgozói és a hozzájuk érkezők elveszik a parkolási lehetőséget a budaörsiektől. Tavaly tavasszal volt egy beruházás a Károly király utcában, szétdúlták az egész utcát. Kitalálták, hogy befüvesítik mindkét oldalát és öntözőrendszerrel látták el. Ez meg is történt, óriási sárral, sok panasszal. Kipróbálták az öntöző rendszert, eláztatták a lakóházakat, mert mindenfelé ment a víz, csak arra nem, amerre kellett volna, és azóta pedig nem működik. Ki kell vizsgálni a kialakult helyzet okát, a kivitelezéssel kapcsolatos kérdéseket, és kidolgozni a megoldást.

A Károly király utcában nagyon szépek azok a sövények, amiket telepített az önkormányzat, azok a fakeretek, amiket oda helyeztek. A baj az, hogy folyamatosan sérülnek, mindig javítani kell őket, ami többletforrásokat igényel, ugyanis senki nem számolta ki azt, hogy be is kell fordulniuk autóval a lakóknak a keretek mellett. Hetente akár három alkalommal is cserélik ezeket a kereteket, meg kell vizsgálni pénzügyi szempontból, hogy ez a városképi dísz ebben a formában megéri-e.

A Deák Ferenc utcánál lemenő kis utcáknál a közvilágítás csekély, kb. 100 méterenként 1 villanyoszlop van. Lakóház pedig van vagy hat egy oldalon.

A Városi Régészeti Kiállítás a Csiki Pihenőkertbe fog költözni a jövőben, viszont azzal kapcsolatban nincs semmilyen információ, hogy mire hasznosítja majd a város az épületet. A lakók nem szeretnék, ha még egy bankfiók lenne a helyén.

5_korzet

5. választókörzet

 

Mit gondol, milyen erősségei vannak Önnek, amellyel a város hasznára lehet?

Egész életemben emberek között voltam, és vagyok is. A legjobb helyi képviselő az lesz, aki előtt megnyílnak az emberek, akihez mernek fordulni. Szerintem ez a legfőbb erősségem.

Megteszek mindent azért, hogy a problémák megoldódjanak.

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mit üzen a választópolgároknak, miért szavazzanak Önre?

Tisztességes munkát ígérek, nyíltságot, nyilvánosságot és emberközeliséget. Egy vagyok Önök közül, az is szeretnék maradni, de mindezt úgy, hogy teszek is Önökért. Hiszek a csapatmunkában. Hosszú évek óta az életem része a vízilabda, ami igazi csapatsport, megmutatja azt, hogy lehet győzni együtt a legnagyobb ellenfelek ellen is. Csapatban indulok a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezetének jelöltjeként. Szeretek csapatban dolgozni, ugyanígy Önökkel is egységben szeretnék munkálkodni.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.