Nem sokáig örülhettek a lopott utánfutónak

A biatorbágyi rendőrök két férfit fogtak el, akiket azzal gyanúsítanak, hogy eltulajdonítottak egy Biatorbágyon parkoló utánfutót. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Richárd 22 éves és N. Csaba 31 éves ercsi lakosok ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint V. Richárd és társa 2014. szeptember 5-én 3 óra 30 perc körüli időben – egy N. Csaba által használt személygépkocsi segítségével – eltulajdonított egy Biatorbágyon parkoló utánfutót.

A sértett észlelte a bűncselekmény elkövetését, ezért bejelentést tett a rendőrségen. A biatorbágyi járőrök rövid időn belül Sóskúton elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható ercsi férfiakat. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 22 éves férfit és társát.

A rendőri intézkedés során kiderült, hogy N. Csaba személygépkocsiján szándékosan megváltoztatták a rendszámot úgy, hogy a számokat ne lehessen elolvasni. Emiatt a 31 éves férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult.

A gyanúsítottak ellen a büntetőeljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.