Balesetet okozott – keressük!

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat 13010- 1171/2014.bü  ügyszámon cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2014. március 28-án 10 óra 35 perckor gépjárművel közlekedett a 8101. számú úton, Biatorbágy irányából az 1-es főút felé. A jármű vezetője az 1. számú főúthoz érve úgy kanyarodott jobbra Budapest irányába, hogy figyelmen kívül hagyta az „ÁLLJ! Elsőbbség adás kötelező” jelzőtáblát. Az ismeretlen tettes figyelmetlensége- a baleset elkerülése érdekében- hirtelen irányváltoztatásra kényszerítette a főúton Bicske irányából Budapest irányába szabályosan közlekedő tehergépkocsi vezetőjét, amelynek következtében a tehergépkocsi megcsúszott, az út menti árokba hajtott és felborult.

Az ismeretlen tettes a baleset bekövetkezése után rákanyarodott a 1101. számú útra és a helyszínről megállás, valamint adatainak hátra hagyása nélkül Zsámbék irányába elhajtott. A balesetet okozó személygépkocsi feltételezhetően egy sötét színű, kisebb méretű autó, melyet egy nő vezetett. A nyomozóhatóság előtt a jármű rendszáma ismeretlen.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a baleset okozójáról, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budaörsi Rendőrkapitányságot a 06-23/505-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.