Kis magyar reggeli abszurd Budaörsön

(Budaörs – 2014. február 11., Budaörsi Infó/Médiakommandó) Ma korán keltek a lakótelepen azok a budaörsiek akik nem mélyalvók. A Szabadság úti OTP-ház alatti parkoló bejáratánál beindult a riasztó, és kb. hajnali öt órától hat óra huszonhatig élesen üvöltött. Na, ezt az ébresztő alkamatosságot nem lehetett egykönnyen lecsapni!

Aki nem tudná, ez a ház a Budaörsi Rendőrkapitányságtól úgy 100 méterre van.

Felhívtuk a rendőrséget a közelből kicsivel hat óra előtt, a portás (!) vette fel. Mindkét oldalról lehetett hallani a kellemetlen szirénázást.

Szerinte az ügy nem tartozik rájuk, mert nem a rendőrségre van bekötve a riasztó, “azok akikhez be van kötve, majd intézkednek”.

Méltatlankodásunkra továbbkapcsolt: kapcsolta Budapesten, a XIII. kerületben a Segélyhívót. Az ügyeletes szerint azért kapcsoltak hozzá, mert a 112-est hívtuk. Mondtuk, hogy nem, a Budaörsi Rendőrséget hívtuk és ők kapcsoltak hozzájuk. A lehetséges legabszurdabb beszélgetés után, megígérte, hogy “szól a fiúknak”!

Hat óra huszanhat perckor, egy férfi megjelent a riasztónál, valamit babrált a sötétben és végre csend lett.

Ahogy befejezte, az éjszakai közvilágítás is éppen lekapcsolt. Indulhat a nap! Sokaknak másfél órányi idegeskedéssel, pihenés helyett.

budaors_rendorseg_riaszto

(AmbiDexter)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.