Táska lopás Piliscsabán

Táskát loptak egy Piliscsabán parkoló autóból. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. János 59 éves és O. Lajos 50 éves pomázi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013. december 6-án 13 órakörüli időben Piliscsabán egy személygépkocsi ablakát betörték, majd abból egy női táskát tulajdonítottak el. A pilisvörösvári körzeti megbízott 2013. december 9-én ellenőrizte az óvodák és iskolák környékét, melynek során a délutáni órákban ellenőrzés alá vonta a két gyanúsítottat. Mivel az ellenőrzés során bűncselekmény elkövetésének gyanúja merült fel, így erősítést kért.

Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták azt a személyautót, melyben a két férfi ült. A járműben több, bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközt foglaltak le.

K. Jánost és O. Lajost elfogásukat követően a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették.

A Budakörnyéki Járásbíróság 2013. december 12-én elrendelte K. János és O. Lajos előzetes letartóztatását. A további eljárást ellenük a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.