Gázszivárgás szabálytalan bekötés miatt Piliscsabán

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomázást indított gondatlan közveszély okozás vétsége miatt egy 42 éves, piliscsabai lakosú férfi ellen.

2013. március 20. napon 15.00 óra körüli időben bejelentés érkezett, hogy Piliscsaba egyik utcájában gázszag érezhető. Az utca lezárásra került, a munkát segítették a piliscsabai, pilisszentiváni önkéntes tűzoltók, az esztergomi hivatásos tűzoltók, valamint egy ürömi polgárőr is.

Az utcában az egyik ingatlanon egy fekete műanyag cső volt felfedezhető, ami egy üres bekerített telekre húzódott, ahol egy gázcsonkba volt bekötve, néhol meg volt szakadva.

A helyszínre érkező szakemberek megállapították, hogy a gázvételezés szabálytalan, és az így keletkező gázszivárgás közveszélyt okoz. A gázszivárgást és a szabálytalan bekötést a Főgáz munkatársai megszüntették, így a közveszély rövid időn belül elhárításra került.

B. Csaba – az illegális bekötést végző ingatlan tulajdonosa – elfogásra és előállításra került, gyanúsított kihallgatása megtörtént.

Nevezett ellen a büntetőeljárást – szabadlábon hagyás mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság folytatja le.

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.