BL-döntős Budaörs asztalitenisz csapata

Sűrű volt a Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztályának elmúlt néhány hete, de szerencsére rendkívül sikeres. A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya a Bajnokok Ligája  2012/2013-as kiírásban döntős!

A február 8-i visszavágón idegenben Berlinben 3:2 arányban nyert a csapat, így bravúros kettős győzelemmel bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe!

A Budaörsi Sport Club 1924-es fennállása óta ez a legkiemelkedőbb eredmény a csapat sportok vonatkozásában.

 

Szvitán Krisztina, szakosztályvezető:

„Fantasztikus érzés ez számunkra, hogy egy 30.000 lakosú várost ilyen magas szinten tudunk képviselni. Ezt a győzelmet, illetve ezt az eredményt Budaörs Város Önkormányzatának ajánljuk, örülünk, és érezzük, hogy mi vagyunk a ‘Város csapata’.

Mi, mint Asztalitenisz Szakosztály szeretnénk még a Város támogatásán túl, a Klubvezetésnek, és az Elnöknek, Somlyó Gergelynek is megköszönni azt a hátteret, melyet biztosítanak nekünk, ez a siker nem jöhetett volna létre nélkülük.

Szakmailag igazi csapat munka volt ez, melyhez minden játékos és szakvezető hozzátette a maga munkáját. A csapat tagjai: Pergel Szandra, Madarász Dóra, Molnár Kornélia és Hepke Johanna, mindannyian kiemelkedőt kellett hogy nyújtsanak. Ebben a sportágban manapság igen ritka, hogy a legmagasabban rangsorolt nemzetközi kupában csak magyar anyanyelvű játékosokból álló csapat döntőt tudjon játszani. Erre nagyon büszkék vagyunk.

A Budaörsi 2iSC csapataként szeretnénk a meglévő támogatóinknak viszonozni a segítséget, és reményeink szerint új támogatókra is lelünk, mert szükségünk van rájuk.

Ahol most tart a szakosztály, az egy 16 éves fejlődési folyamat eredménye, mely folyamatnak szerencsére 9 éve részese vagyok,de nem állhatunk meg pihenni, még egy ilyen siker után sem, hiszen Budaörsön kerül megrendezésre március 2-3-án a Decathlon Felnőtt Országos Bajnokság, illetve márciusban és áprilisban a Bajnokok Ligájának és a Nemzetközi Klubcsapatok Szuperligájának döntő mérkőzései is, melyekre minden érdeklődőt sok szeretettel vár a Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya.”

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.