Lakossági fórum a Frankhegyről

A lakossági fórumon bemutatják az elvi vízjogi engedélyezési tervek jelenlegi munkaközi állapotát.  2012. május 22. (kedd), a Jókai Mór Művelődési Központban (2040 Budaörs, Szabadság út 26.) 18.00-20.00 óra között.

 

 

MEGHÍVÓ

2. Lakossági Fórumra

Tisztelt Frankhegyi Lakosok, Ingatlantulajdonosok!

Budaörs Város Önkormányzata és az INNO-VIT ’98 Bt. között tervezési szerződés jött létre Frankhegy felszíni vízelvezető, vízellátó és szennyvízelvezető hálózata elvi vízjogi engedélyezési tervének elkészítésére és engedélyeztetésére. A tervek elkészítésének határideje: 2012. június 30., jelenleg a tervezés a befejező szakaszához közelít.

A lakossági fórum megrendezésének célja az elvi vízjogi engedélyezési tervek jelenlegi munkaközi állapotában történő bemutatása.

A lakossági fórum időpontja és helyszíne:

 

2012. május 22. (kedd)

a Jókai Mór Művelődési Központban

(2040 Budaörs, Szabadság út 26.) 18.00-20.00 óra között.

 

 A lakossági fórum során minden érdeklődőnek lehetősége nyílik, hogy tájékozódjon közvetlenül a Polgármesteri Hivatal érintett munkatársaitól, illetve a megvalósításért felelős műszaki szakértőktől a vízjogi engedélyezési tervezés aktuális helyzetéről.

A teljes folyamattal kapcsolatban további információkat találnak a http://frankhegy.budaors.hu és a Részönkormányzat honlapján.

Esetlegesen felmerült előzetes kérdéseiket az alábbi e-mail címeken tehetik fel: varosepites@budaors.hu; foepitesz@budaors.hu.

Minden érintett lakos részvételére számítunk!

Budaörs, 2012. május 15.

Tisztelettel,

Budaörs Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Műszaki Ügyosztály

(forrás: budaors.hu)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.