Segítség egy otthon nélkül maradt családnak

2012. április 24-én, kedden, 18 órától adománygyűjtő jótékonysági estet tartanak a biatorbágyi Bregovits család számára, akiknek egy szörnyű baleset folytán leégett az otthonuk. A jótékonysági est helyszíne a Szent Imre Gimnázium díszterme (Bp, Villányi út 27.).

Közreműködők:

a Magyar Örökség és Prima Primissima Díjas Csillagszemű Táncegyüttes Szent Imrés és Szent Margitos táncosai, Timár Böske vezetésével.

A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium tanulói: Pechlof Júlia és Pechlof Luca Érdemes sporttáncosok (9.c Kalkuttai Boldog Teréz osztály) Kovácsházi Domonkos (7. c Keresztelő Szent János osztály) és Kovácsházi Gergő (9.c Kalkuttai Boldog Teréz osztály) – négykezes zongora. Farkas Máté (12.b Szent Hedvig osztály) – marimba.

A budaörsi Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulói: 4.a osztály – tapsgyakorlat Kuszmann Nóra osztályfőnök vezetésével. Komáromi Veronika – hárfa (6.b osztály), Siska Johanna – népi ének (8. osztály)

Az est sztárvendégei:
Sasvári Sándor színművész – musicalénekes és Sáfár Mónika színművész – énekművész a Van erőd című koncertjükkel támogatják a családot.

Több értékes felajánlás érkezett eddig, amelyek előre meghatározott adományért megvásárolhatóak lesznek az est folyamán:

Karl Jenkins: A walesi bárdok – kantáta DVD (forgalomban nem kapható) és egy Carl Jenkins által dedikált, a magyarországi ősbemutató alkalmából megjelentetett díszboríték bélyeggel és pecséttel;

Bujanovics Eduard – Sétabot című könyve (10 db);

Taróczy Balázs által felajánlott ajándékcsomag, az Európa-bajnok, wimbledoni bajnok, kétszeres világbajnok teniszező dedikálásával;

A Magyar Jégkorong Szövetség felajánlása: “Jéghokki” című könyv a férfi jégkorong válogatott tagjainak aláírásával és egy plakát, amin a most zajló VB-csapata látható;

a magyar férfi vízilabda-válogatott és Kemény Dénes szövetségi kapitány által aláírt vízilabda; egy kézilabda, amit a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai és a csapat szövetségi kapitánya, Mocsai Lajos dedikált, kimondottan erre az alkalomra;

az új Magyar Alkotmány díszkiadása, amit a legfőbb közjogi méltóságok láttak el kézjegyükkel.
Mindenkit nagy szeretettel várnak a szervezők!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.