Pénz, piac, partnerség

A Piac & Profit 2012. április 24-én, kedden Budaörsön Pénz, de honnan? / Pénz, piac és partnerség –  Túlélés és fejlődés a közösség részeként címmel tart konferencia-workshopot kkv-nak, agrárvállalkozásoknak, önkormányzatnak és a térség fejlesztésében érdekelt szervezeteknek. Céljuk, hogy minél több mikro- kis és középvállalat, magánszemély, szervezet, önkormányzati alkalmazott és vezető értesüljön arról, hogyan lehet a meglévő lehetőségekkel, optimalizált gazdálkodás mellett úgy élni, hogy valamivel biztonságosabb legyen a jövő, s kiszámíthatóbb a holnap.

 

A konferencia-workshop fő témái:

Budaörs Város Önkormányzat a helyi gazdaság támogatásáért
Köszöntő: Dr. Molnár Gábor alpolgármester, Budaörs Város Önkormányzata
A helyi gazdaság támogatásának önkormányzati lehetőségei. Vágó Csaba kabinetvezető, Budaörs Város Önkormányzata.
Széchenyi hitelkártya, Széchényi beruházási hitel, Széchenyi forgóeszköz hitel.Decsi Zsóka a Budaörsi Ipartestület képviseletében.

A kis-és középvállalatok fejlesztésének lehetőségei és feltételei.Kazai Zsolt a Közép-magyarországi Innovációs Központ Nonprofit Közhasznú Kft. részéről.
A kormány gazdaságpolitikája, s kedvezményes támogatási konstrukciói az mkv-k és a kkv-k számára.Varga Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium vezető főtanácsosa.
Vidékfejlesztési, agrártámogatási konstrukciók a kormányzattól.Földesi Péter János, a Vidékfejlesztési Minisztérium vidékfejlesztési referense.
Vállalkozásfejlesztési hitellehetőségek felelősségvállaló kereskedelmi banktól Dakó Andrea, a MagNet Bank Zrt. partnerkapcsolati igazgatója.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés. Recessziós környezetben is a hitel adhat lendületet a vállalkozásoknak. – OTP Bank Nyrt.
Kicsiben is megéri! Hogyan váltsunk villamosenergia-kereskedőt? Jakócs Krisztián, az MVM Partner Energiakereskedelmi ZRt. termékmenedzsere.
Hol szökik a hatékonyság? Időgazdálkodás és eredményességnövelés: célkeresztben a dokumentumok.Fábián Zoltán, a Ricoh Hungary Kft. business solutions divízióvezetője.
A személygépkocsi-állomány optimalizálása. Hyundai Holding Hungary.
Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében. – Zsivola Gabriella, a Vodafone Magyarország Zrt. mikro- és kisvállalati értékesítési vezetője.
Mit érdemes és mit nem – pályázati források érthetően.
Kovács Ibolya Krisztina, a Rolling Consulting Hungary Kft. ügyvezető igazgatója és Kiss Gyula, a Rolling Consulting Hungary Kft. vezető tanácsadója.
Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában. Ézsiás Tünde, az Opten Informatikai Kft. céginformációs vezetője.

 

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Bővebb infó itt!

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.