Online párbeszéd lehetősége a város és vezetése között Budaörsön

Megújult hírportálunk a Budaörsi Infó Online (http://www.budaorsiinfo.hu) Budaörs-menüpontja alatt díjmentes megjelenésre biztosít lehetőséget a 2010-2014-es önkormányzati ciklusba bekerült képviselőtestületet alkotó helyi politikai tömörüléseknek: a Budaörs Fejlődéséért Egyesületnek, FIDESZ – Magyar Polgári Szövetségnek, a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak és az MSZP-nek. 

A helyi politikai tömörülések itt közölt írásai kizárólag az adott szervezet nézőpontját tükrözik. Szerkesztőségünk a közlési lehetőség biztosításán túl más módon nem nem vesz részt az írások létrejöttében és azok tartalmáért felelősséget nem vállal.

Az írások a Budaörs menüpont alatti HELYI ÜGYEINK címszó alatt lesznek elérhetőek. Itt lehet hozzászólni és kérdéseket feltenni.

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online várja a budaörsiek kérdéseit, témajavaslatait a város vezetése, képviselete felé az őket leginkább foglalkoztató problémákról, helyi ügyekről.

Szerkesztőségünk eljuttatta az információt erről az ingyenes közlési módról minden érdekeltnek. A szervezetek akik neve alatt nem található aktuális információ, saját döntésük szerint nem élnek a lehetőséggel.

(budaorsiinfo.hu)

Comments Closed