Öngyilkosságot kísérelt meg a 33 éves világhírű színész

Jonathan Rhys Meyerst kedden éjjel összeesve találtak londoni lakásán. Tiltakozott az orvosi ellátás ellen, szemtanúk szerint egyértelmű volt, hogy meg akart halni.

Öngyilkosságot kísérelt meg kedden éjjel londoni lakásában Jonathan Rhys Meyers – számolt be róla a brit The Sun.

Az ír származású világhírű színész a hírek szerint gyógyszerekkel próbált véget vetni az életének. Ismeretlen személy hívta ki a mentőket hozzá, akik 3 millió fontos otthona padlóján heverve találtak rá. A 33 éves színész még eszméleténél volt, és határozottan tiltakozott az orvosi ellátás ellen, így a mentők 30 percnyi sikertelen győzködés és próbálkozás után végül csak rendőrök beavatkozásával tudták kórházba szállítani Meyerst.

“Nagyon elkeserítő látvány volt. A jelenlevők közül senkinek nem volt kételye afelől, hogy meg akart halni” – nyilatkozta egy forrás a The Sunnak. Meyers másnap reggel vörös szemekkel hagyta el a kórházat, s a rá váró, hogyléte felől érdeklő újságíróknak csak annyit válaszolt: “Nincs mit mondanom.”

A fiatal tehetség, aki korábban A Tudorok című BBC-sorozatban, a Nagy Sándor, a hódító és a Match Point című mozikban is szerepelt, évek óta küzd alkoholprobémákkal. Ötször próbálkozott elvonókúrákkal, legutóbb néhány hete jelentkezett be egy dél-afrikai rehabilitációs intézetbe. Egy korábbi interjúban így nyilatkozott függőségéről: “Amikor tényleg iszom, olyan vagyok, mint Bambi. Olyan szétesett, mint egy 16 éves kölyök.”

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.