Estorili tenisztorna: Arn Gréta a második fordulóban (update)

A nyolcadik helyen kiemelt Arn Gréta bejutott a második fordulóba kedden a 220 ezer dollár összdíjazású estorili salakpályás tenisztornán.

A viadal honlapja szerint a világranglistán 48. magyar játékos 1 óra 56 perces csatában győzte le a hazai közönség előtt szereplő Maria Joao Koehlert. Nyolcaddöntőbeli ellenfele a román Simona Halep vagy a spanyol Anabel Medina Garrigues lesz. A 32 éves Arn – még német színekben – Portugáliában szerezte meg 2007-ben első tornagyőzelmét: a selejtezőből verekedte fel magát a főtáblára, majd a fináléban a fehérorosz Viktorija Azerenkát verte három szoros játszmában.

Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Arn (8.)-Koehler (portugál) 6:2, 3:6, 6:3.

[pullquote]

Arn feladta a nyolcaddöntőt

A nyolcadik helyen kiemelt Arn Gréta feladta szerdai nyolcaddöntőjét az estorili salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében. A viadal honlapja szerint a világranglistán 48., 32 éves magyar játékos az elvesztett első játszma után lépett vissza a folytatástól a spanyol Anabel Medina Garriguesszel (61.) szemben. Arn 2007-ben – még német színekben – megnyerte az estorili tornát. Eredmény, 2. forduló (a 8 közé jutásért): Medina Garrigues (spanyol)-Arn (8.) 6:2, 1:0-nál Arn feladta.

[/pullquote]

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.