A márciusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2015. március 10. – Budaörsi Infó) Eltelt az év utolsó téli hónapja és elkezdődött a tavaszi nagy zsongás. Megjelent és a napokban megtalálják postaládáikban a Budaörsi Infó legújabb számát, amiben a város költségvetése mellett még sok érdekességet és fontos tudnivalót is olvashatnak. Megéri megnézni!

 

 

Újságunk címlapján a virtuális nadrágszíjról olvashatnak, amit az óvatosság jegyében húztak meg a város derekán az ez évi költségvetés kihirdetésekor.

Majd Mák Éva gombás, kuszkuszos csirkéjének receptjét ismerhetik meg és találhatnak információt arról is, hogy melyik két postát fogja bezárni a Magyar Posta Budaörsön.

 

budaorsiinfo_marcius_ujsag

 

Lapunk harmadik oldalán a teljesség igénye nélkül a 2015-ös városi költségvetésből szemezgettünk.

Híres oldalunkon fontos helyi információkhoz juthatnak, megtudhatják például, hogy ki lesz a következő vendég a Szülők Akadémiáján vagy mi változott a budaörsi Vöröskereszt háza táján.

 

budaorsiinfo_marcius_ujsag3

 

A rendszeresen megjelenő Képes oldalunkon a februári eseményeket eleveníthetik fel és a hónap tehetségének, Oláh Olivérnek a képeit tekinthetik meg.

Tovább folytatódik a helyi rendőrök bemutatása. Ebben a számban a bűnügyi osztály készenléti alosztályának megbízott vezetőjét, Tóth Arnoldot interjúvoltuk meg.

 

budaorsiinfo_marcius_ujsag2

 

Újságunk helyi szakértőjének tanácsait a 7-dik oldalon olvashatják. Dr. Szécsényi-Nagy Kristóf közjegyző, az ingatlan bérbeadással kapcsolatban ad néhány jó tanácsot.

 

budaorsiinfo_marcius_ujsag8

 

A hátlapon Oláh Olivérről, a 13 éves festő tehetségről tudhatnak meg többet.

 

budaorsiinfo_marcius_ujsag6

budaorsiinfo_marcius_ujsag5

budaorsiinfo_marcius_ujsag9

 

Észrevételeiket, bejelentéseiket a 06-23-428-264-es telefonszámon és a budaorsiinfo@starkiss.hu e-mail címen küldhetik be.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.