Szerelmi 7próba Budaörsön

(Budaörs, 2021. január 6. – Budaörsi Infó) 2021. február 7- 27. között szerelmi 7próba lesz Budaörsön. A részvétel ingyenes!

 

 

A programok regisztrációhoz kötöttek, ide kattintva lehet jelentkezni!

 

A regisztráció végeztével mindenki online útlevelet kap!

 

 

Ízelítő a programokból:

 

2021. február 7. vasárnap 18 órakor gyerekeknek, 21 órakor felnőtteknek.

Család – mesén innen és túl, gyerekeknek és felnőtteknek – Zoom-alkalmazás segítségével. Csernik Pál Szende székely mesemondó és lábbábos előadásában.

2021. február 13. szombat 21 óra Esti Páros Összehangoló párkapcsolat gazdagító táncrandi Győry-Zelencsuk Tímea táncművész, táncpedagógus és férje vezetésével saját szobánk táncparkettjén Zoom-alkalmazás segítségével, akik csak nekünk tartják élőben ezt az alkalmat.

2021. február 13-27. között bármikor teljesíthető.

Kincskereső játék a Ló-hegy környékén. Keressünk kincseket a kapcsolatunkban és a kihelyezett dobozokban egy jóleső kirándulás keretében kettesben vagy gyerekeitekkel közösen.

A ládák elhelyezkedéséhez szükséges információkat a jelentkezés után kapják meg a résztvevők! A ládákban egyszerű, de nagyon izgalmas feladatok vannak elrejtve, és pontos utasítás, mit kell tenni velük.

Nagyon fontos, hogy a ládát ugyanoda kell visszatenni mindennel együtt, és TILOS elvinni. Ez egy bizalom alapú játék, ne rontsuk el más élményét! A próbát az állomásokon elhelyezett feladatok teljesítésével igazolhatjátok!

ZÁRÓALKALOM – 2021. február 27. szombat 20.30 online felületen.

 

Minden regisztrált hétpróbázó ajándékot kap; egy különleges, kiváló minőségű színházi programot, melynek címe „Segítség, megnősültem” – házasság férfi szemmel – Pindroch Csaba színművész előadásában.

Utána élőben lehet beszélgetni a színművésszel és feleségével, Verebes Lindával.

 

Összesen 100 bejelentkezést tudnak fogadni érkezési sorrendben.

Akit érdekel a program jelentkezzen mihamarabb!

 
szerelmihetproa

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.