A negyedik jó cselekedet keretén belül, eddig négy családnak tudtak segíteni A Budaörsi NŐk

(Budaörs, 2021. január 16. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy A Budaörsi NŐ közösség 10 jó cselekedet címmel indította el a legújabb projektjét Budaörsön, aminek az a lényege, hogy a már kitüntetett Budaörsi Nők azt vállalták, hogy 2021. március 8-ig 10 jó cselekedetet hajtanak végre. Most a negyedik jó cselekedet végrehajtásához értek. 

 

 

A negyedik jó cselekedet keretén belül szeretnék megkönnyíteni az online tanulást a rászoruló budaörsi családok részére.

Laptopokat, tableteket és mobiltelefonokat gyűjtenek, amiket olyan diákok részére juttatnak el, akiknek eszközhiány miatt nehézséget okoz az online tanulás.

Juhász Zoltán, budaörsi informatikus felajánlotta, hogy apróbb javításokat is elvégez ezeken az eszközökön mielőtt az új tulajdonosokhoz kerülnek.

A projekt vezetője Nagy Éva, aki 2015-ben kapta meg A Budaörsi NŐ kitüntető címet.

 

 

negyedikjocselekedet_online_tanulas_segitese (4)

 

A negyedik jó cselekedet célja, hogy A Budaörsi NŐ közösség tagjai feltérképezzék a helyi rászoruló családokat és megtalálják azokat az embereket, akik szívesen megválnának nem használt eszközeiktől.

 

negyedikjocselekedet_online_tanulas_segitese (5)

 

2021. január 12-én volt az első átadó „ünnepség” a Budaörsi Tanodában. Négy budaörsi család öt technikai eszközt kapott. Három laptopot és két tabletet vehettek át.

Nagy Éva a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ez a projekt is március 8-ig tart, és igyekeznek addig minél több családnak segíteni.

 

negyedikjocselekedet_online_tanulas_segitese (3)

 

 

Marcinka-Májer Emese hozzátette, hogy a háttérben már szervezik a többi jó cselekedetet is, és a következő a Nagy házalakítás lesz, amelynek az a lényege, hogy rászoruló családoknál fognak felújítási munkálatokat végezni A Budaörsi NŐk.

 

 

negyedikjocselekedet_online_tanulas_segitese (6)

 

Az átadásról készült fotóvideót ide kattintva tudják megnézni.

A témával kapcsolatban készült televízió riportot ide kattintva tudják megnézni. 

Mindegyik projektjükhöz lehet igénylőként és adományozóként is csatlakozni abudaorsino@gmail.com e-mail címem, vagy telefonon a +36/70-285-5287-es telefonszámon.

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.