Nagytakarítás Budaörsön – Több helyszínen szednek ma szemetet a Budaörsi NŐk és segítőik

(Budaörs, 2020. szeptember 25. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐk 2021. március 8-ig azt vállalták, hogy együttes erővel 10 jó cselekedetet hajtanak végre. A mai napon a kezdeményezés második állomásához érkeztek, ami a nagytakarítás. 

 

 

2020. szeptember 25-én 8 órától A Budaörsi NŐ közösségMindszenty József Általános Iskolával, a BTG-vel, a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesülettel, a Budaörs Város Közhasznú Tűzoltó Egyesülettel és a KettőPontNulla Oktatási Központtal együttműködve nagytakarítást szervez Budaörsön.

Az esemény nyilvános, amihez 8 órától 18 óráig bárki csatlakozhat. A fő cél, hogy ne csak a szeméttől, de a graffitiktől is megszabaduljon Budaörs egyik legszebb kiránduló helye a Kőhegy.

Ezen felül még négy helyszínt határoztak meg a szervezők, amit szeretnének tisztává varázsolni ezen a napon. A takarítást Csányi Anna és Vágóné Némethy Adrienn vezetésével végzik majd a résztvevők.

8 órakor a Kőhegy tetején, a Kápolnánál van az első találkozási pont. Itt kap mindenki szemeteszsákot és szájmaszkot, majd pedig kisebb csoportokra osztják a jelenlévőket.

 


A szervezők felhívták a figyelmet arra is, hogy mindenki tartsa be a szükséges távolságot és csak és kizárólag egészségesen vegyen részt a programon.


 

Az első csapat a Kőhegyet takarítja, a második csapat a Kőszirt utcát és környékét, a Rigó – Merengő sarkot és árkot és a Kálvária dombot.

A harmadik csapat a Zichy utcában takarít, a negyedik csapat 14 órától a Törökugratót, a Tanösvényt és környékét teszi rendbe (találkozási pont a Bazsarózsa utcánál lévő játszótéren lesz.)

Az ötödik csapat 15 órakor indul a Domb utca tetején lévő sorompótól és a Domb utcát és környékét takarítják a repülőgépszárnyakig.

 

Facebok-esemény időtartamát 8-tól 18 óráig határozták meg a szervezők, mert ez idő alatt várják a fotókat, illetve videókat arról, hogy ki hol takarít, és hogyan tisztítja meg a környezetét. Így aki nem tud részt venni az eseményen, az is beszállhat a nagytakarításba!

 

A legfontosabb, hogy minden résztvevő tartsa be a járványügyi előírásokat! Vigyázzunk egymásra!

 

Ide kattintva tudnak csatlakozni az eseményhez is. 

 

 

nagytakaritas10jocselekedet

 

Jó munkát kívánunk a csapatoknak!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.