Elmarad A Budaörsi FÉRFI fotókiállítás – Hogyan tovább?

(Budaörs, 2020. augusztus 24. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ fotókiállítást sokan ismerik városunkban. 2015-ben indult ez a civil kezdeményezés, ami arról szól, hogy minden évben 10 olyan budaörsi nőt mutatnak be egy fotókiállítás keretén belül, akik élete, munkássága példaértékű.

 

 

Idén először hirdették meg A Budaörsi FÉRFI fotókiállítást is, viszont a rendkívüli járványhelyzet miatt lemondták a novembere tervezett kiállítást. A szervezők elmondták, hogy ennek ellenére az ajánlásokat a továbbiakban is várják abudaorsiferfi@gmail.com e-mail címre, a FB/abudaorsiferfi oldalra vagy telefonon a +36/70-285- 5287-es telefonszámon, mert amint ismét visszatér az élet a régi kerékvágásba szeretnék jutalmazni az erre érdemes budaörsi férfiakat.

A kiválasztás – ugyanúgy mint a másik kiállításnál – ajánlások alapján történik. Bárki küldhet be ajánlást, aki ismer olyan budaörsi férfit, akinek élete, munkássága példaértékű.

 

Hogyan tovább?

Amíg a lehetőségek nem lesznek adottak egy új kiállítás megnyitásához, addig egy különleges kezdeményezéssel készül A Budaörsi NŐ csapata.

10 jó cselekedet címmel indul el a legújabb projekt, aminek az a lényege, hogy a már kitüntetett Budaörsi Nőknek 2021. március 8-ig 10 jó cselekedetet kell végrehajtaniuk.

Az első jó cselekedetre szeptember 1-jén kerül sor, amiről szeptember 2-án a Budaörsi Infó is beszámol majd.

A kezdeményezésbe viszont szeretnének mindenkit bevonni! Így a szervezők szeptember 1-től várják a budaörsiek jó cselekedeteit bemutató fotókat, videókat és leírásokat abudaorsino@gmail.com e-mail címre.

A részletes felhívás szeptember 2-án lesz nyilvános.

 

 jocselekedet

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.