100 000 Ft nyomravezetői díj annak, aki segít megtalálni, hogy ki mérgezett meg négy kutyát Budaörsön

(Budaörs, 2020. június 15. – Budaörsi Infó) 2020. június 12-én megmérgeztek négy pulit Budaörsön. A kutyák gazdája 100 000 Ft nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít megtalálni az elkövetőt, elkövetőket. 

 

 

Egri Kata, a kutyák gazdája a Budaörsi Infónak elmondta, hogy valaki 2020. június 12-én 12 óra körül, a több mint két méter magas kerítésükön bedobott olyan falatkákat, amikben csigaméreg volt.

“Egy kutya halálához épp annyi mennyiség kell, amennyi egy csigáéhoz. De sajnos kisgyerekre szintén veszélyes.

A hatása 0-3 óra alatt alakul ki, és minden idegpályát megtámad. A kutyák gyakorlatilag eszméletüket vesztik a fájdalomtól, de öntudatlanul is üvöltenek a fájdalomtól, közben fut egy epilepsziás görcsroham is, amiben nincs szünet.

A fájdalmuk és szenvedésük leírására nincsenek szavak, de a valóság még a legrosszabb képzeletet is felülírja.

Felajánlottam 50 000 forint nyomravezető díjat, amit magánszemélyek megtoldottak (Balogh Lia, Bán Zoltán, Balázs Terézia, Páll Bence, Paszti Amina), és most aktuálisan 100 000 Ft nyomravezetői díj jár annak, aki segít megtalálni az elkövetőt. 

A célom a jövőben elérni, hogy az ilyen tartalmú szerek kiadása szigorított legyen úgy mint bizonyos permetezőszereké. Ez azért lenne jó, mert ennek nincs ellenszere. Semmi. Nincs gyógyulás, csak a halál.

Tehát az értékesítőnek fel kellene jegyezni, hogy ki mikor és mennyit vett belőle. Ha ez a növény védőszereknél működik, jó volna, ha itt is működne.

Szeretném, ha a kutyáim halála nem lett volna hiába, és így segíthetnénk másoknak.

Köszönöm a fáradtságot nem ismerő, éjjel-nappal a kutyákat ellátó, és szenvedéseiket csökkentő Dr. Gubis Jánosnak, hogy délután 17 órától másnap hajnali ötig küzdött a kutyáimért.”

 


Akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatban, látott valamit, vagy hallott, az ezen a számon és e-mailen éri el Egri Katát:

E-mail: egri.kati@t-online.hu

Tel: +36/20 52 82 546


 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.