A kamaraerdei gumiszurkáló karácsonykor újra aktivizálta magát

(Budaörs, 2019. december 25. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben – amelyet az országos média is átvett – olvashattak arról, hogy hetek óta arról panaszkodnak a lakók Kamaraerdőn, hogy több utcában az autójuk kerekét leengedték, kivágták vagy kiszúrták. A közösségi oldalon megosztottak szerint – sajnálatos módon – rövid szünet után a gumiszurkáló most karácsonykor újra aktivizálta magát. 

 

 

Nem kis bosszúságot és anyagi veszteséget okoz a kamaraerdeieknek az az “őrült”, aki gyakorlatilag válogatás nélkül szúrja ki az ott lakók autóinak a kerekét, és aki ellen ez idáig úgy tűnik nem sikerült az ellenszert megtalálni és elfogni.

Korábban még azt gondolták a lakók, hogy a közlekedést akadályozó, úttesten parkoló sok autó miatti önbíráskodóról van szó, de ez már nem olyan biztos, ugyanis most karácsonykor sem tétlenkedett az elkövető és az egyik sértett elmondása szerint, ezúttal magánterületen parkoló autójának a gumiját szúrta ki, és mindjárt kettőt!

 

 

gumiszurkalo_kamaraerdo_2019dec25

 

Egy másik esetben pedig az egyik lakó külföldi vendégének autógumiját szúrták ki december 25-e reggelre.

 

Az esetek száma így tovább növekedett. Az ezeket rögzítő térkép itt érhető el.

 

Ha bárki bármi gyanúsat észlel a környezetében az üggyel kapcsolatosan tegyen bejelentést a Budaörsi Rendőrkapitányságnak a következő e-mail címen: budaorsrk@police.hu.

 

 


UPDATE!

25-én este sikerült elfogni a tettest!


 

 

(Budaörsi Infó / fotó: Facebook)

 

Korábbi cikkünk a témában:

Sorozatban szúrja ki valaki az autók kerekét Kamaraerdőn – Mi lehet az elkövető indítéka?

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.