Megrongálták a kőhegyi kereszt lábazatát

(Budaörs, 2019. február 27. – Budaörsi Infó) 2019. február 27-én ülésezett a képviselő-testület. A napirend előtti hozzászólásokban Löfler Dávid (FIDESZ-KDNP) képviselő elmondta, hogy megrongálták a kőhegyi kereszt lábazatát, és arra kérte az önkormányzatot, hogy tegye meg a szükséges lépéseket. 

 

 

Kőhegyi kápolna fenntartója és tulajdonosa a Wendler Ferenc Szűz Mária Alapítvány. Az Alapítvány vezetője Kovács Richárd a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ez nem az első eset, hogy rongálás történik a Kőhegyen.

„Két héttel ezelőtt a Kőhegyen található barlangot törték fel. Levágták a lakatot és a láncokat. Több alkalommal vittek el vagy rongáltak már meg kültéri lámpákat és sajnos nem egy alkalommal kellett már firkákat eltávolítanunk.

A kőhegyi kereszt lábazatát valószínűleg vasárnap rongálhatták meg. Több alkalommal jeleztük már a rendőrség felé a problémát. 

Megoldást a vandalizmusra talán az hozna, hogyha térfigyelő kamerákat helyeznénk el, és azt bekötnénk a rendőrség központi rendszerébe.”

 

 

kohegyrongalas19 (4)

kohegrongalas190

Ha bárki bármilyen gyanúsat vagy nem odaillő viselkedésű csoportosulást, tevékenységet észlel a Kőhegyen, értesítse azonnal a Rendőrséget a 112-es vagy a 07-es telefonszámokon.

 

 

Képek a korábbi rongálásról: 

kohegyikapolna_rongalas (3)

 

kohegyikapolna_rongalas (4)

 

 

Korábbi cikkünk a témával kapcsolatban:

Rongálás a Kőhegyen – Hogyan lehetne megakadályozni?

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.