Szeptemberi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2018. szeptember 14 – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és a megszokottakhoz híven szeptemberben ismét friss pályázatokkal jelentkezünk. Havonta új lehetőségeket kínálunk olvasóinknak, amelyeket megéri megnézni.

1. Pályázat: A Honvédelmi Minisztérium a 2018/2019-as tanévre pályázatot hirdet a „Lippai Balázs esélyegyenlőséget elősegítő ösztöndíjra”, azon nappali tagozaton közép-, illetve felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók részére, akik a katonai alapismeretek szabadon választott érettségi tantárgyat tanulják, illetve felvették a honvédelmi ismeretek tantárgyat a 208/2019. tanulmányi évben.

Bővebb információért kattints ide!

 

2. Pályázat: A klímaváltozás kihívásaira megoldást kínáló magyar vállalkozások jelentkezését várja a Climate-KIC inkubációs programja. A 150 ezer euró összdíjazású programban kiválasztott legígéretesebb ötlet 40 ezer euró vissza nem térítendő támogatást kap és a szerencsés kiválasztottak részt vehetnek a világ vezető startup rendezvényén Helsinkiben.
A programra 2018. szeptember 23-ig lehet jelentkezni.

Bővebb információért kattints ide!

 

3. Pályázat: Pályázat a mikro-, kis- és közepes vállalkozások bevonására az innovációs láncba, valamint a vállalkozások KFI tevékenységének intenzitása fokozódására. A támogatási kérelmek benyújtására 2018. szeptember 27-én 12 óráig van lehetőség.

Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat: 

Középiskolás vagy és foglalkoztat a pályaválasztás? Jó lenne előtte minél több szakmával megismerkedni, sőt akár vállalkozóként is próbára tenni magad? Akkor köztünk a helyed! Jelentkezz a United Way Magyarország középiskolásoknak szóló, ingyenes „Vedd a kezedbe a jövő(de)t! programjára”! Vegyél részt vállalkozói csoportokban, látogass meg izgalmas cégeket, hogy jobban megismerd önmagad és tudatosabban dönthess a jövődről!

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat: 

A Pécsi Közösségi Alapítvány „Pécs jövője Alap”: Közösségi Kreativitás Projektek pályázati kiírása. 2018-ban olyan helyi projekteket szándékoznak támogatni, amelyek merész lépéseket tennének a helyi jövő alakításába, újító szellemet hoznának a pécsi valóságba. A pályázat beadási határideje 2018. szeptember 30.

Bővebb információért kattints ide!

 

6. Pályázat: 

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tervpályázatot ír ki Békéscsabán, az Aradi-vértanúk-ligetben “Rőzsehordó nő” – Munkácsy műalkotás által inspirált, szobor-művészeti alkotás elkészítésére.

Bővebb információért kattints ide!

 

7. Pályázat: 

Országos Rajz- és Kisfilm Pályázat „LEHETETLEN NINCS” címmel. Beküldési határidő: 2018. szeptember 30.

Bővebb információért kattints ide!

 

8. Pályázat: 

Pályázati felhívás a Sziklakórház Atombunker Múzeum diákok körében történő széles körű megismertetése céljából múzeumi belépő, utazási költség, valamint – igény esetén, amennyiben a támogatási keret megengedi – meleg ebéd és kiegészítő programok megtérítésére. A pályázat beadásának legkésőbbi dátuma: 2018. október 31.

Bővebb információért kattints ide!

 

9. Pályázat: 

A KB8 Film Production második alkalommal is meghirdeti népszerű, 3 perces közösségi filmkészítő-pályázatát. Nevezni legfeljebb 3 perces pályaművel/pályaművekkel lehet – minden egyéb kötöttség nélkül. Nevezési határidő: 2018. október 15.

Bővebb információért kattints ide!

 

10. Pályázat: 

A Fémagrotúr Kft. mezőgazdasági pótkocsi gyártó cég logótervezési pályázatot írt ki. Beküldési határidő: 2018. szeptember 30. éjfél

Bővebb információért kattints ide!

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.