Zeneélmény felfedezés Budaörsön

(Budaörs, 2017. november 26. – Budaörsi Infó) Egy egyedülálló esemény színhelye volt Budaörs szombaton. A Leopold Mozart Zeneiskola alapításának 25-dik évfordulója alkalmából programsorozatot szerveztek, amelynek egyik állomása a zeneélmény felfedezése volt. A gyerekek megismerkedhettek a hangszerek sokszínű világával és kipróbálhatták ritmusérzéküket is.

 

 

A nagy sikerű, korhatár nélküli zenefelfedező kalandtúra és élménynap, tavaly novemberben debütált a Városházán, idén új meglepetésekkel és különlegességekkel, valamint új formában várta a családokat.

 

zeneelmeny_ifiklub (6)

 

A november 25-én megrendezett NovArt Túra családi és szakmai nap idén a rendezvény fő törekvéseiről kapta elnevezését: a játék és a művészetek új(ra) felfedezéséről, valamint az értékátadás lehetőségeiről. Az értékek korok közti továbbadását ugyanis sokan művészetnek tekintik.

 

zeneelmeny_ifiklub (4)

 

A név ugyanakkor az ötletgazda Novák Anikóra is utal, aki zeneszerző, karnagy, előadóművész, tanár, nyelvész, népzenekutató és szabadidő-szervező egy személyben. A mindennapi zeneöröm és a zeneművészet új-régi útjait, valamint közös vonásait felvonultató esemény sokéves együttműködésre mutat rá professzionista művészek, a helyszínt adó Városi Ifjúsági Klub és az idén jubiláló helyi zeneiskola között.

 

zeneelmeny_ifiklub (2)

 

zeneelmeny_ifiklub (3)

 

zeneelmeny_ifiklub (1)

 

Gratulálunk a szervezéshez és a kiváló, sokszínű, minőségi programokhoz!

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.