Hatalmi harc a budaörsi Fidesznél – Bizalmatlansági indítványról döntöttek az új elnökséggel szemben

(Budaörs, 2017. november 2. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben olvashattak arról, hogy az országoshoz hasonlóan a Fidesz helyi szervezete Budaörsön is tisztújítást tartott 2017. szeptember 14-én, amikor is egy szavazat-többséggel – némileg váratlanul – leváltották az addigi elnököt, Nagy Sándor Andrást és az elnökséget. A Budaörsi Infó megtudta, hogy a válaszlépés sem maradt el: a tisztújítás után három nappal bizalmatlansági indítványt nyújtottak be az új elnökséggel szemben, amit 2017. október 30-án tárgyalt a taggyűlés.

 

 

2017. szeptember 14-én, a Fidesz Budaörsi Szervezete tisztújítást tartott. A tisztújításon a közgyűlés új elnököt választott, dr. Horváth Katalin személyében. A közgyűlés a szervezet elnökségét is teljes mértékben megújította: alelnöknek, Gátiné Csilléry Klárát, id. Kálóczi Imrét, Perlik Tamást, dr. Sokolowski Márkot és Török Istvánt választotta.

Dr. Horváth Katalin elnök megkeresésünkre a Budaörsi Infónak megerősítette, hogy a Fidesz budaörsi szervezetének közgyűlésén megválasztott elnökség ellen alig 3 nap múlva bizalmi szavazást kezdeményeztek.

A Budaörsi Infó információi szerint 2017. október 30-án a helyi Fidesz taggyűlésén indulatos, parázs vita alakult ki az indítvány kapcsán, majd szavazat-többséggel úgy döntöttek, hogy visszahívják az alig másfél hónapja megválasztott elnökséget.

Dr. Horváth Katalin elmondta azt is, hogy az indítványt a helyi szervezet felfokozott várakozás után tárgyalta és úgy döntött, hogy újabb tisztújítást kell tartani 30 napon belül.

Hogy a korábban leváltott elnökség vagy az új kerül-e ismét vezetői pozícióba, majd csak akkor válik bizonyossá, amikor ismét szavaznak a tisztségekről.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.