Tájékoztatót tartanak az új Bauhaus beruházással kapcsolatban a lakosságnak

(Budaörs, 2017. október 5. – Budaörsi Infó) 2017. október 4-én volt a budaörsi Városházán közmeghallgatás, ahol sokadjára terítékre került az új Bauhaus építésének az ügye. Egy lakossági tájékoztató keretében kívánja az Immochan Magyarország és a BAUHAUS Magyarország a lakosság kérdéseit megválaszolni. 

 

 

Budaörsön tervezik az ország negyedik Bauhaus áruházának a megnyitását, Dunakeszi, Maglód és Szigetszentmiklós után.

2016. májusában mi írtunk először arról, hogy Budaörsön, a Baross utcában élő lakók egy csoportja (a „Lakhelyünk nyugalmáért civil szerveződés”) aláírásgyűjtő akcióba kezdett a tervek ellen. Idén szeptember 20-án több országos médiában hírek jelentek meg az ügyről különböző tálalásban, az önkormányzat reagált ezekre. 

A Budaörsi Infó szeptemberi nyomtatott számában a beruházó részéről a fejlesztés kommunikációs osztályát kérdeztük a pontos részletekről.

2017. október 4-én közmeghallgatást tartottak a budaörsi Városházán, ahol sokadjára is jelezték a lakók, hogy vannak még olyan kérdések az új Bauhaus áruház beruházást illetően, amire szeretnének választ kapni és lakossági fórum megtartását követelték.

 

A beruházó lakossági tájékoztatót szervez 2017. október 25-én, szerdán 17 órakor.

 

A tervezett fejlesztéssel kapcsolatos tájékoztatón az ingatlanfejlesztő és a leendő beruházó részletesen bemutatják a tervezett projektet, valamint válaszolnak a lakosok kérdéseire.

 

Időpont: 2017. október 25., szerda 17.00

Helyszín: Teri Néni Étterme, Friedmann Ház, Budaörs, 2040 Ifjúság utca 22.

 

Jelen lesz az ingatlanfejlesztő Immochan Magyarország és a beruházó BAUHAUS Magyarország képviselője is.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.