Kiderült, hogy kik a díjazottak! – A Budaörsi NŐ 2017

(Budaörs, 2017. március 9. – Budaörsi Infó) 2017. március 8-án volt A Budaörsi NŐ fotókiállítás megnyitó ünnepsége a Városházán. Kiderült, hogy kik lettek az idei kiválasztottak. Részletek a cikkben. 

 

 

A Budaörsi NŐ fotókiállítást 2015-ben rendezték meg először. A kiállítás célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a budaörsi nőkre, akiknek élete, munkássága példaértékű.

 

budaorsino2017 (19)

 

Minden évben 10 hölgyet mutatnak be a budaörsi Városháza aulájában egy fotókiállítás keretén belül. A Városházán kiállított képeket elárverezik. A befolyt összeget 2015-ben a Budaörsi Mentőállomásnak ajánlották fel, a következő évben pedig a Babagenetika mozgalomnak. Idén a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület és a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány eszközvásárlását segítik vele.

 

budaorsino2017 (14)

 

A kiállítást Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere nyitotta meg.

 

budaorsino2017 (7)

 

Fellépett Novák Anikó és a Shine zenekar, valamint a kiállítás kedvéért egy különleges produkcióra hozzájuk csatlakoztak a Budaörsi Tanoda diákjai, és egy olyan kórus mely csak erre az alkalomra állt össze, Budaörs minden iskoláját képviselve.

 

budaorsino2017 (16)

budaorsino2017 (15)

 

A kiállítást március 11-én egy Nőnapi Jótékonysági Bállal zárják a PostART-on.

 

jotekonysagibal

 

A Városháza aulájában kiállított képeket elárverezik. 2017. március 11-én, 12:00 -ig lehet licitálni a fotókra A Budaörsi NŐ közösségi oldalán. A képek kikiáltási ára 10 000 Ft. A befolyt összeget a Nőnapi jótékonysági bálon adják át a budaörsi önkéntes tűzoltóknak és a mentőknek.

 

budaorsino2017 (2)

 

 

A Budaörsi Nők 2017-ben:

 

Bakai Gyöngyi – pedagógus, addiktológiai konzultáns, logoterápiai tanácsadó, személyiségfejlesztő, a Hősök tere projekt követe

Balás Eszter – a Seneca Közhasznú Alapítvány a Dadogókért vezetője

Dr. Egerszegi Magdolna – EU pályázati referens, a Tegyünk Együtt Egymásért Egyesület (TEEKE) elnöke

 

budaorsino2017 (3)

 

Feigl Enikő – a Budaörsi Városi Televízió riportere

Géczy-Gaál Szilvia – művelődésszervező, kulturális referens a budaörsi Városházán

Haag Csilla és Chornitzer Beatrix – a budaörsi Csicsergő Óvoda munkatársai, az Örömtáncház foglalkozás megvalósítói

Kádár Gabriella – keramikus, szobrász, önismereti tábor vezető

Komjádné Udvarnoky Margit – a budaörsi Líra dalkör karnagya, orgonista

 

budaorsino2017 (19)

 

Szentandrási-Szabó Emese – a Suhajda Cukrászda vezetője, cukrászmester. Elkötelezett híve a természetes alapanyagoknak, mert minőséget csak abból lehet készíteni.

Winkler Vilmosné – asszisztens a budaörsi Egészségügyi Központban

 

budaorsino2017 (11)

budaorsino2017 (9)

 

Májer MSE, a program főszervezője elmondta, hogy a kiállítás nem jöhetett volna létre, hogyha nincsenek azok a lelkes budaörsi önkéntesek, valamint a támogatók akik segítettek a program lebonyolításában.

“Szeretném kiemelni Németh Andreát, aki már 2015-óta aktívan közreműködött A Budaörsi NŐ fotókiállításban, és idén is neki köszönhettük A Budaörsi NŐk sminkjét és frizuráját.

Idén olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy a korábbi évek Budaörsi NŐ-i is besegítettek a szervezésben, mint például Fejérné Hodut Éva, Nagy Éva, László Móni, Ecseri Erzsi, Ruzsonyi Ágnes.

Nagy köszönet jár még Novák Anikónak és a Budaörsi Tanodának, akik a meglepetésműsor létrejöttén tevékenykedtek.

Tovább segítőink voltak még: Budai Krisztián, Bencsik Tünde, Bilisics Bálint, Ecseri Imre, Tüske Bálint, Lakatos Éva, Horváth Zsáklin, Löfler Eszter, Márton Gergely, Nagy Zsuzsanna Szandra, Sevcsik M. Anna.

Köszönjük mindenkinek aki támogatta és segítette a munkánkat!”

 

budaorsino2017 (1)

 

 


 

A rendezvény kiemelt médiatámogatója a Budaörsi Infó.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.