Budaörsi tehetségek a MOM Kulturális Központban

(Budaörs, 2017. február 24. – Budaörsi Infó) 2017. március 12-én a MOM Kulturális Központban lép fel a Gandharvák együttes budaörsi fiatal tehetségekkel kiegészülve. Megéri megnézni!

 

 

Néhány éve újabb magyar találmány indult útjára, az Uplifting & Classical. Egy új, hiánypótló zenei műfaj és egy igazi híd műfajok, hangszerek, korok és kultúrák között. Létrehozói és képviselői most különleges összefogás gálakoncertet adnak a MOM Kulturális Központban.

Meglepetésvendégekkel, a kistérség fiatal tehetségeivel és egy Budaörsön tanuló gyerekekből álló énekegyüttessel közösen vezetik be a közönséget egy egyedi hangzásvilágba és egy különleges, feltöltő élménybe.

 

zenenap_gandharvak-13

 

Az Uplifting Classical MusiXperience Productions 2017-es nagykoncertjén az igényes, szép, felemelő és ritmusos hídzenék mellett jó pár különleges meglepetés is készül; dob- és hangszerszólók, tánc, valamint kórus közreműködésével.

A világviszonylatban egyedülálló formáció az általa teremtett új stílussal és annak összhangjával szeretné a zene szeretetét és felemelő arcait megmutatni, valamint átadni az érdeklődő vendégek számára.

 

zenenap_gandharvak-8

 

Legutóbbi nagyrendezvényük, a Budaörsi Városházán megvalósult 1000 fős vendégsereget számláló, nagy sikerű és jó kedélyű Uplifting Nap után, következő nagykoncertjükön továbbviszik néhány éves kezdeményezésüket, Budaörs fiatal hangszeres és énekes tehetségei is közreműködnek koncertjükön.

 

zenenap_gandharvak-12

 

Novák Anikó a Gandharvák zenekar vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ez a lehetőség a diákok számára szakmai gyakorlat, tehetséggondozás és élmény is egyben.

 

2016_kamaraerdonapja (90)

Gandharvák zenekar

 

“Városunk olyan tehetségei működnek közre mint Sárközi Edina, Wächter Baldo vagy Abdelhaffez Yehia, de nem árulunk el előre minden nevet.

 

 

sarkozi_edina

Sárközi Edina

 

A koncerten a kórus tagjaiként láthatjuk és hallhatjuk majd Budaörs zeneszerető fiataljait.

A színes koncert a szimfonikus hangulattól a világzenén keresztül az uplifting classical trance-ig számos zenei műfajt érint, a gálaest közös szála a felemelő zeneélmény iránti igény.”

 

A koncert 2017. március 12-én 18:30-kor kezdődik a MOM Kulturális Központban.

 

gandharvak

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.