Idesüss Budaörs! Programkavalkád a Szabadság úton

(Budaörs, 2016. július 27. – Budaörsi Infó) Ezen a nyáron kaptunk bőven hideget-meleget, perzselő napsütést és napokig tartó esőzést, sok váratlan időjárási fordulatot. Szerencsére vannak az életünkben kiszámítható, fix pontok is, mint amilyen például az Idesüss Budaörs Napja.

 

 

Abban ugyanis mindenki biztos lehet, hogy – képletesen szólva -, ha esik, ha fúj, a rendezvény nem marad el. Nyaranta szétszéled a város, aki csak teheti pihen és kikapcsolódik, külföldre megy, a Balatonhoz, vagy éppen Magyarország valamelyik más tájára látogat el. Viszont augusztus végére már mindenki hazaér.

Az Idesüss fesztiválnak nem csak az időpontja, hanem a minősége is garantált. Egy ilyen nagy múltú kulturális esemény szervezése már jól bevált recept szerint történik. Vagyis, mint ahogyan megszokhatták, idén is lesznek országos sztárok és bemutatkoznak friss helyi tehetségek is. Megkapják a gyerekek és a felnőttek is a kedvükre valót, és persze a műfajok sokszínűségében sem lesz hiány. Megannyi helyszínen találhatják majd meg régi és új kedvenceiket a budaörsiek és az idelátogatók.

Idesüss Budaörs Napja 2016. augusztus 27.! Ne felejtsék el!

 

idesuss_plakat2016_front

 

A tavalyi rendezvényről készült beszámolóinkat a lenti linkekre kattintva tekinthetik meg.

Idesüss Budaörs Napja a szervezők szemszögéből

Pillanatképek az Idesüss Budaörs Napjáról

IDESÜSS Budaörs Napja és ami mögötte van

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.