A budaörsi Fidesz nem hisz Wittinghoff Tamásnak

(Budaörs, 2015. február 03. – Budaörsi Infó) Elkészült a forgalomszámlálás, napi 2-3 ezerrel több autó halad át Budaörsön! – írta sajtóközleményében Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere. A budaörsi Fidesz szervezetének azonban aggályai támadtak a felmérés hitelességével kapcsolatban.

Nagy Sándor András, a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a budaörsi Fidesz szervezete a tisztánlátás érdekében azt kéri, a Polgármesteri Hivataltól, hozza nyilvánosságra, hogy a forgalomszámlálást végző cég milyen módszerrel készítette Wittinghoff Tamás megbízásából a felméréseket, és ezért milyen juttatásban részesült.

„Hozzák nyilvánosságra a szerződéseket és a felmérések eredményeit, továbbá a korábbi vizsgálatok eredményeit és részleteit, amelyek az összehasonlítás alapját képezik.

Láttunk már karón varjút. Annyi biztos, hogy a januári átmeneti időszakban készült felmérés időzítése megkérdőjelezhető. A szakmaiság azt diktálja, hogy egy független mérésre kerüljön sor amikor véglegesen beáll a forgalom rendje.

A budaörsi polgárok számára eddig sem volt ismeretlen a városi dugó, hiszen az elmúlt évek során a budaörsi úthálózat nem fejlődött kellően. Eljött az idő, hogy megvizsgáljuk, milyen fejlesztésekkel lehetett volna már évekkel ezelőtt elkezdeni a forgalomnövekedés hatásainak enyhítését.”

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

facebook:

3 hozzászólás

  1. kamasoft szerint:

    Nem a láthatóan megnövekedett forgalom a fontos, hanem, hogy ki végezte és mennyiért? Nem orbán, lázár, rogán, szíjjártó… aránytalan meggazdagodása a kérdés, hanem az eddig legdinamikusabban fejlődő település úthálózatának, szemmel látható gyarapodása a kritika tárgya. Vajon a két párhuzamos főút közé, hova ékelnének be egy harmadikat? Mert a kettészakított város kamarai részén már van egy, ’15-ben még jobban leterhelt út – igaz, ez merőeges az előzőekre! A várbeli, fideszes nagy ember, külön osztályt hozott létre a környezet védelmére. Íme a gordiuszi csomó megoldása, tisztelt nagysándor, kérdezzék az ő véleményét! Helyesli e ön, Budaörs belső úthálózatának fokozott terhelését? Ha fél megkérdezni, elég ha néha kitekint hivatalának ablakán, már ha bejár néha dolgozni…!

  2. […] polgármester sajtónyilatkozatára a budaörsi helyi Fidesz azonnal reagált, és azt nyilatkozta, hogy nem hisznek a polgármesternek, megkérdőjelezik a mérések […]

  3. […] (Budaörs, 2015. február 09. –  Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben olvashatták Wittinghoff Tamás sajtónyilatkozatát, amelyben arról írt, hogy a megyei útdíj következtében megnőtt Budaörs forgalma, amit a polgármester mérési adatokkal is tud bizonyítani. Ezt követően a helyi Fidesz elnöke Nagy Sándor András nyilatkozatot tett közzé, amelyben azt kérte, hogy a fent említett adatokat hozzák nyilvánosságra, mert nem bízik a hitelességükben. […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.