A budaörsi közhasznú mentőalapítvány támogatókat keres

(Budaörs, 2014. október 21. – Budaörsi Infó) A budaörsi közhasznú mentőalapítvány támogatókat keres GPS készülékek (2 db) beszerzésére, a régi elhasználódott, megbízhatatlan eszközök cseréjére, a betegellátás biztonságának és gyorsaságának fokozása céljából! 

 

Az állomás megbízott vezetője, Nagy Gábor a Budaörsi Infónak elmondta, hogy két IGO szoftvert futtató GPS készüléket szeretnénk beszerezni, annak érdekében, hogy minél gyorsabban eljussanak a betegekhez.

 

nagy_budaorsi_mentoallomas

Nagy Gábor

 

Van jelenleg a mentőállomásnak GPS készüléke, és ha igen, akkor mi a probléma vele?

“Igen van két készülékünk, amelyeket 3 évvel ezelőtt alapítványi támogatásból szereztük be. Ezeknek a szoftvere már sajnos elavult, a térképek nem megfelelőek rajta, mert nem elég részletesek, és a készülékek maguk is elhasználódtak már.

Az Országos Mentő Szolgálat csak papír térképet biztosít számunkra, amelyek használata nehézkes és lassítja a kiérkezést. Sok olyan külterületi rész van Budaörsön, amiket nem is ismer egyáltalán.”

 

Mennyibe kerülnek ezek a készülékek?

“A két készülék megközelítőleg 100.000-150.000 forintba kerül.”

 

A Budaörsi Mentőállomás kap bármilyen szintről támogatást?

“Állami szintről semmilyen támogatást nem kapunk, az önkormányzati támogatások igénylése pedig lassú, körülményes és bizonytalan is. Szeretnénk ezt mihamarabb megoldani, hogy a mentés ne ütközhessen akadályokba..”

 

Támogatásaikat az alábbi számlaszámra tudják eljuttatni:

BUDAÖRS ÉS KISTÉRSÉGE MENTÉSÉÉRT ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18713563-1-13
Számlaszám: 11103303-18713563-10000001

Segítségüket előre is köszönik a budaörsi mentőállomás dolgozói és a kistérség lakossága!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.