Március 22-én lesz a közmeghallgatás Budaörsön

(Budaörs, 2023. március 4. – Budaörsi Infó) 2023. március 22-én (szerda) 17 órakor közmeghallgatás lesz  Budaörsön. 

 

 

Az ülés helye: Budaörsi Polgármesteri Hivatal (Budaörs, Szabadság út 134. sz.) II. emelet, Schmidt Mátyás Díszterem

 

A közmeghallgatás napirendje:

■ A Polgármester beszámolója az Önkormányzat éves tevékenységéről;

■ A benyújtott felszólalási jegyek alapján ismertetett témacsoportok megtárgyalása a Képviselő-testület által elfogadott sorrendben;

■ A tárgyalt témacsoportokba nem sorolható további kérdések és javaslatok

 

 

kozmeghallgatas2022 (26)

 

A közmeghallgatáson a helyi lakosság részéről megjelent személy és a helyben érdekelt szervezet képviselője felszólalási jegy benyújtását vagy helyszíni jelentkezést követően a helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatokat tehet.

Az ülés vezetője először a tárgyalt témacsoportban felszólalási jegyet benyújtó hozzászólóknak a benyújtás időrendje szerinti sorrendben, majd a további hozzászólásra jelentkező megjelenteknek a jelentkezés sorrendjében adja meg a szót.

A témacsoportok főszabály szerint 30 perces (a témacsoportok megtárgyalását követően a témacsoportokba nem sorolható további kérdések, javaslatok 60 perces) időkeretben tárgyalhatók, egy-egy hozzászóló részére pedig témacsoportonként főszabály szerint 3 perces időkeret áll rendelkezésére, mely időkeretektől a Képviselő-testület indokolt esetben eltérhet.

Felszólalási jegy – mely a közmeghallgatáson való aktív részvételnek nem feltétele, de biztosítja a hozzászólás lehetőségének elsőbbségét – , beszerezhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, vagy letölthető az Önkormányzat hivatalos honlapjáról (www.budaors.hu), és személyesen, postai- vagy elektronikus úton úgy nyújtható be a Polgármesterhez, hogy az legkésőbb 2023. március 17. napján 14:00 óráig megérkezzen.

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.