A budaörsi Tűzoltó Egyesület új eszközöket tudott vásárolni a támogatásoknak és az adó 1%-nak köszönhetően

(Budaörs, 2023. január 20. – Budaörsi Infó) A Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület működését önkormányzati támogatásból és pályázatokból, támogatásokból oldja meg. Idén ismét tudtak néhány új eszközt vásárolni, ami megkönnyíti majd az önkéntesek munkáját. 

 

 

Benesovits János, az egyesület vezetője elmondta, hogy az önkormányzati támogatást, javarészt a helyi Tűzoltóság fenntartására költik és bizonyos tűzoltótechnikai eszközökre.

 

 

ifjusagi_tuzolto_oktatas2023 (14)

 

„Ezen felül az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság minden évben biztosít számunkra 2.400.000 Forintot.

Több pályázaton is szoktunk indulni, amivel kiegészítjük ezt az összeget. Idén szakfelszereléseket, tömlőt, sugárcsöveket tudtunk venni ezekből a támogatásokból.

 

 

ifjusagi_tuzolto_oktatas2023 (15)

 

A Miniszterelnökség által indított pályázaton is sikerült eredményt elérnünk, és ennek köszönhetően három védőruhát tudtunk vásárolni.

 

 

ifjusagi_tuzolto_oktatas2023 (1)

 

A felajánlott adó 1%-ot pedig úgy költöttük el, hogy vettünk egy védőruhát, egy komplett védőruha szettet és egy tömlőt. Sajnos minden horroráron van, így az 1. 100.000 forintos támogatásból három védőruhakészlet jött ki.

Amit mi a piacon vettünk, az a legolcsóbb, de jó minőségű. Ezeket a védőfelszereléseket már használjuk is. Arra törekszünk, hogy minden önkéntesnek saját ruhája legyen, és saját maga is tisztítsa.

Ezeknek az új felszereléseknek nagyon örülünk, ami viszont a jó hírek mellett rossz, hogy a havi gázszámlánk viszont 450 000 forint lett.”

 

 

ifjusagi_tuzolto_oktatas2023 (16)

 

Gratulálunk a támogatásokhoz és a sikeres pályázatokhoz. 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.