Legyőzte hazai pályán a Budaörs a győri ETO Akadémiát

(Budaörs, 2022. október 7. – Budaörsi Infó / BSC) Hazai pályán győzött ismét a Budaörs. Bekő Balázs együttese a győri ETO Akadémiát fogadta vasárnap a 16. fordulóban az NB III. Nyugati csoportban.

 

 

A győri ETO Akadémia ellen a BSC került előnybe, Soltész Barnabás szerzett vezetést a 13. percben. Néhány perc elteltével viszont kiegyenlítettek a győriek.

A szünetig nem is változott az eredmény, és a második félidőben is sokáig döntetlen maradt az állás.

A 69. percben a kezdőcsapatba hosszú idő után visszatérő Gula Boldizsár juttatta ismét vezetéshez a Budaörsöt, szezonbéli 6. góljával.

A végjáték izgalmasan alakult, Tóth Gábort a 79. percben kiállította a játékvezető, így tíz emberrel fejezte be a meccset a BSC, ám sikerült a vezetést végig megőrizni, s így megszerezte második győzelmét sorozatban, és már négy meccse veretlen.

16 forduló után 24 ponttal a 7. helyen áll Budaörs csapata a tabellán.

 

 

iii_bsc_budaors_2022nov6

 

 

NB II. Nyugati csoport, 16. forduló:


 

Budaörs – ETO Akadémia 2-1

 

Budaörs:
Tóth G. – Szamosi (Klausz, 46.), Khiesz, Tóth A., Vida – Ferkó, Csillag (Halácsi, 57., Kunsági 81.), Soltész – Horváth E. (Hoszpodár, 70.), Jász G. (Erdey, 46.), Gula

Nem lépett pályára: Tóth B., Urbantsok, Popov

Vezetőedző: Bekő Balázs

 

ETO Akadémia:
Kiss Á. – Kráz (Csáki, 46.), Németh O. (Hanzli, 61.), Balajthy (Huszár, 46.), Gasztos, Mitring (Deákovits, 46.), Szabó T., Tóth R., Tullner, Sipőcz, Ignácz (Moharos (82.)
Nem lépett pályára: Sebők, Fekete, Tamás K., Bánki

Vezetőedző: Munoz Guzman Antonio José

 

Gólszerző: Soltész (13.), Gula (69.), illetve Szabó T. (17.)

Sárga lap: Bekő B. (76.), illetve Tullner (80.), Moharos (89.)

Piros lap: Tóth G. (79.)

 

Bekő Balázs értékelése:


Meg vagyok elégedve a csapattal és a látottakkal. Jó futballt játszottunk, számos helyzetet alakítottunk ki. A vége kissé izgalmasra sikeredett, de megfordult az eddig ránk jellemző tendencia. Ezúttal stabilak maradtunk és nem engedtük ki a győzelmet a kezünk közül. Elégedett vagyok, és ehhez hasonló teljesítményt várok a jövőben is a srácoktól!

 

Antonio Munoz értékelése:

Szervezett volt a csapat egész mérkőzésen, de sajnos a végeredmény nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. A második félidőben sok helyzetünk volt, de a futball nem volt igazságos velünk. Továbbra is biztatom a játékosokat, hogy azt a munkát végezzék, amit eddig is nap mint nap.

 

A következő fordulóban Csornára utazik a BSC. A mérkőzést jövő vasárnap (11.13.) 13 órától játsszák.

 

(Budaörsi Infó / BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.