Kedd éjfélig igényelhető a veszélyhelyzeti átmeneti földgázellátás

A veszélyhelyzeti átmeneti földgázellátás kedd éjfélig igényelhető az MVM Next üzleti ügyfeleknek szóló honlapján – közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

 

 

Az október 14-i Magyar Közlönyben megjelentek alapján azok a nem lakossági felhasználók igényelhetnek veszélyhelyzeti átmeneti földgázellátást, akikkel az eddigi szolgáltatójuk novembertől nem hosszabbított szerződést – írták.

Ismertették, a veszélyhelyzeti átmeneti földgázellátás igénybevétele érdekében az arra jogosult felhasználó 2022. október 18-án éjfélig tehet elektronikus nyilatkozatot a társaság üzleti ügyfeleknek szóló honlapján. A felhasználó és az MVM Next között a hiánytalan nyilatkozattétellel földgázkereskedelmi szerződés jön létre a 2022. november 1. és december 31. közötti időszakra. A szerződés létrejöttéről az MVM Next e-mailben tájékoztatja majd az érintetteket.

Amennyiben a tapasztalatok alapján az MVM Next úgy látja, hogy szükséges a nyilatkozattételi határidő meghosszabbítása, szakmai javaslatot fog tenni a jogszabályban foglalt határidő meghosszabbítására, hogy az ügyfelek élni tudjanak az átmeneti földgázellátás nyújtotta lehetőséggel – jelezte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

A társaság üzleti ügyfeleknek szóló honlapja a https://mvmenergiakereskedo.hu/atmenetiellatas oldalon érhető el.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.