Hangtechnikai eszközökre lehet licitálni a NAV-nál – Budaörsön lehet megnézni a termékeket

(Budaörs, 2022. augusztus 17. – Budaörsi Infó) Prémium kategóriás hangtechnikai eszközökre lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén.

 

 

A tájékoztatás szerint a meghirdetett termékek között hangfalak, mélysugárzók, különböző audiotermékek és a hozzájuk tartozó kiegészítők találhatók, a házibulik, nagyobb rendezvények hangosítására alkalmas szettekre augusztus 22-től négy napig lehet ajánlatot tenni. A többezer tétel becsült összértéke mintegy félmilliárd forint – közölte a NAV.

Az árverésre bocsátott termékeket előzetesen augusztus 17-én és 18-án Budaörsön (Gyár u. 2.) lehet megnézni.

 


Az árverési ajánlatokat az ‘Árverés kezdete’ és ‘Árverés befejezése’ intervallumban teheti meg. Ilyenkor egy link jelenik meg, amelyikre kattintva az ajánlattételi oldalra juthat.

Fontos információ: Az árverésen ajánlatot tenni csak a magyarország.hu Ügyfélkapu regisztráció után tud. Ezért ha szeretne az árverésen részt venni, és még nincs Ügyfélkapu azonosítója, akkor az Ügyfélkapu oldalán található információk alapján kell eljárnia.


 

 

További részletek a linkre kattintva érhetőek el!

 

A NAV arra is felhívta a figyelmet, hogy az árverési oldalon egyéb különlegességeket is találhatnak az érdeklődők, például egy hungarocell gyártására alkalmas gépet is.

 

 

(Budaörsi Infó/NAV)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.