Júniusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2022. június 13. – Budaörsi Infó) A megszokottakhoz híven összegyűjtöttünk néhány pályázatot! Nézzék meg a lehetőségeket, és töltsék meg a malacperselyt!

 

 

1. Pályázat:

A Pro Filii Alapítvány pályázatot hirdet civil és nonprofit szervezetek, valamint magánszemélyek számára közösségi célokat szolgáló, közérdekű, vagy humánus okokból megvalósítandó tevékenységek, civil kezdeményezések támogatására.

Az igényelhető/elnyerhető támogatás összege: minimum 100 000,- Ft, maximum 10 000 000,- Ft (pályázatonként)

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

2. Pályázat:

3 millió Ft díjazásban részesül a drámapályázat nyertese.

Olyan műveket várnak, amelyek a Nobel-díjas tudós, Szent-Györgyi Albert életének, szegedi tartózkodásának, tevékenységének állítanak emléket, és megjelenítik az egyetem korabeli társadalmi környezetét. A művek ezen felül korhűen ábrázolják Klebelsberg Kuno egyetemalapító szerepét, kapcsolatát Szent-Györgyivel.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

3. Pályázat:

Roma kulturális-, művészeti és közösségi célú pályázatok. Pályázatokat alkotói támogatásra (képzőművészeti, kortárs fotográfia, iparművészeti…), kortárs roma alkotók műveit bemutató ismeretterjesztő tartalmak kiadására, ideiglenes köztéri installációk készítésére és hagyományos cigány mesterségek átadását támogató rendezvények megvalósítására lehet benyújtani.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

4. Pályázat:

Pályázat hírszolgáltatók, digitális újságírással foglalkozó civil szervezetek, vállalkozások és egyéni vállalkozók részére.

A pályázat célja az innovatív újságírási megoldások és projektek támogatása, a fenntartható és sokszínű hírközlés és ökoszisztéma megteremtése.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

5. Pályázat: 

Meghosszabbították a Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása című pályázat benyújtási határidejét: 2022. április 15. – 2022. június 30.

A pályázni Gyümölcstermő ültetvényekhez kapcsolódó és évelő gyógy-, aroma- és fűszernövény ültetvényekhez kapcsolódó tevékenységekre lehet.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó) 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.