Vasárnap rendezik meg a VI. Belvárosi Kutyafesztivált

Családi programokkal, szórakoztatóan szeretné felhívni a figyelmet a felelős kutyatartásra és a gazdátlan állatok örökbe fogadására vasárnap a budapesti Olimpia Parkban a VI. Belvárosi Kutyafesztivál.

 

 

A rendezvényen minden szolgáltatás ingyenes: kutya-gazdi fotózás, kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápiás bemutatók, kutya viselkedésterápiás tanácsok, mikrochip-leolvasás és -regisztráció, kutyabiléta-gravírozás, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény, előadás várja az érdeklődőket – közölte az MTI-vel hétfőn a szervező Vigyél Haza Alapítvány.

Mint kiemelték, kutyatartóknak és leendő gazdáknak szól a Gazdijogsi program, melynek során bárki kipróbálhatja, hogy megérdemelné-e a “gazdijogsit”.

Bemutatkozik az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központjának szakmai támogatásával létrejött Állatvédelem gyerekeknek program is, továbbá Fodor Kinga állatorvos és Vámosi-Nagy Nóra kutyakiképző is előadást tart.

Akiknek még nincsen házi kedvencük, a Kutyasétáltató nap keretében, önkéntesek segítségével kipróbálhatják, milyen érzés lehet egy kutya gazdájának lenni. A sétáltatást az X-Faktorban feltűnt Catherine Dederick (Mardoll) is segíti majd.

A kutya-gazdi fotózáson Trokán Nóra színművész készíti el a gazdák és kedvenceik képeit 11 és 14 óra között, majd a X Faktor tavalyi női győztese, Paulina ad minikoncertet.

A Kutyafesztivállal párhuzamosan az V. kerület önkormányzata az Olimpia parkban Belvárosi Családi Pikniket is tart, melynek programjában koncertek, kézműves foglalkozások, mutatványosok, játszótéri programok, bábszínház és sportprogramok egyaránt szerepelnek.

A Belvárosi Kutyafesztivál esőnapja május 14. – közölték a szervezők.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.