Áprilisi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2022.április 29. – Budaörsi Infó) A megszokottakhoz híven összegyűjtöttünk néhány pályázatot! Nézzék meg és pályázzanak, töltsék meg a malacperselyt.

 

1.pályázat: 

Forgatókönyvíró pályázat profiknak és amatőröknek egyaránt.

Fiataloknak szóló filmek és sorozatok forgatókönyveit várják jelen pályázati felhívásra, amire jelentkezhetnek mind kezdő, fiatal, mind profi filmes forgatókönyvírók.

A forgatókönyvíró pályázatra élőszereplős, vagy animációs egészestés filmes terveket, illetve élőszereplős vagy animációs sorozat terveket várnak.

Pályázat leadási határideje: július 31.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

2.pályázat: 

Irodalmi pályázat kezdő és befutott szerzőknek

A pályázat célja, hogy támogassa a pályájukon éppen elinduló, és már publikáló alkotóknak munkáját annak érdekében, hogy a magyar irodalom fennmaradhasson az következő generációk számára is, illetve, hogy a magyar nyelv ápolását ezzel is segítsük, ösztönözzük a szerzőket az írásra.

A kiválasztott pályaművekből antológia készül, és az első helyezett 25 ezer forintban részesül. A pályázatra 16.életévüket betöltött szerzők pályázathatnak.

Pályázat leadási határideje: 2022. szeptember 15.

Bővebb információért kattints ide!

 

3.pályázat: 

Meghosszabbították a Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása című pályázat benyújtási határidejét: 2022. április 15. – 2022. június 30.

A pályázni Gyümölcstermő ültetvényekhez kapcsolódó és évelő gyógy-, aroma- és fűszernövény ültetvényekhez kapcsolódó tevékenységekre lehet.

Bővebb információért kattints ide!

 

4.pályázat: 

Megjelent a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című felhívás. A támogatási kérelmek benyújtására 2022. május 4. napjától 2022. július 12. napjáig van lehetőség. A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 5 milliárd Ft.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.