Az áprilisi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2022. április 16. – Budaörsi Infó) Az áprilisi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán arról olvashatnak, hogy Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere az ukrajnai háború elől menekülők összehangolt segítségnyújtására kéri a budaörsieket.

Ugyanezen az oldalon Dr. Tóth Ferenc, a 4. számú választókörzet képviselője annak járt utána, hogy mit lehet tenni, ha roncsautót látunk az utcán.

 

 

info6

 

A harmadik oldalon a legutóbbi képviselő-testületi ülésről találnak bővebb információt. Azt is megtudhatják, hogy miért kellett módosítani a költségvetést.

 

 

info5

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

info4

 

hatodik oldalon a Budaörsi Infó és a Fillari Team kerékpáros egyesület közös sorozata folytatódik hasznos és praktikus jótanácsokkal, a Kerékpáros jegyzetek!

 

 

info3

 

 

A hetedik oldalon megismerkedhetnek az egyik Ukrajnából menekült család történetével.  

 

 

info2

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el és készítsenek a recept alapján tojáskrémet (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu)

 

 

info

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2022-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

info7

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.