Most az Illyés Gyula Gimnázium tanárai lendültek akcióba

(Budaörs, 2022. március 18. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy a hosszú hétvége előtt az Illyés Gyula Gimnázium 10.a-s és 12.b-s diákjai önkéntesként vállaltak szerepet az Ukrajnából érkező menekültek segítésében. Most pedig a tanárok léptek akcióba.

 

 

Az Illyés Gyula Gimnázium közösségi oldalán arról számoltak be a tanárok, hogy bár sokan sztrájkolnak, de mégsem tudnak tétlenül ülni, ezért úgy döntöttek, hogy részt vesznek a menekülő emberek megsegítésében.

 

 

illyes_segitseg2

 

“Összedobtunk annyi pénzt, amiből 200 szendvicset tudtunk készíteni, valamint gyümölcsöt, édességet vásároltunk, amit ki is vittünk a Keletibe.

Annyira hálásan fogadták a feliratokkal ellátott szendvicseket, hogy szeretnénk holnap is megismételni az akciót.

 

 

illyes_segitsegr

 

Diákjaink már hamarabb léptek, gyűjtést szerveztek. Nagyok vagytok, kedves 9.nyc! A családok által beküldött – köszönet érte! – ruhaneműket, takarókat, tartós élelmiszereket, játékokat szétválogattuk, hogy a Baptista Szeretetszolgálat önkénteseinek már ne legyen ezzel dolga.

Váratlan meglepetésben is részünk volt ma. Dél körül bekopogott a tanáriba egy kedves volt diákunk, Petrányi Laca egy hatalmas szatyor cukrászsüteménnyel. – „Mi, a barátaimmal most így tudunk hozzájárulni a tanárok küzdelméhez. Egy kis boldogsághormon mindig jól jön.” De még mennyire, kedves Laci! Hálásan köszönjük.

Holnap folytatjuk!”

 

 

illyes_segitseg3

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.