Labdarúgó NB II – Lezárta nyeretlenségi sorozatát és fontos győzelmet aratott a Budaörs

(Budaörs, 2022. március 14. – Budaörsi Infó) – A kiesés ellen harcoló Budaörs sima 3-0-s győzelmet aratott a vendég Dorog felett a labdarúgó NB II 28. fordulójának vasárnapi játéknapján.

 

Ezt megelőzően sorozatban hat mérkőzésen volt nyeretlen, és a mostanit megelőző legutóbbi négy fellépése alkalmával még gólt sem szerzett.

Vasárnap délután hazai pályán köszörülhette ki a csorbát a Budaörs, amely a hétközi fordulóban súlyos vereséget szenvedett Szegeden.

A tavasszal szintén bukdácsoló Dorog volt az ellenfél az Árok utcában, a kiesés elől menekülő BSC-nek pedig nagyon kellettek a pontok.

Balázs Zsolt duplája mellett a csereként pályára lépő Molnár Tibor is betalált, Toldi Gábor alakulata így magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a meccset emberhátrányban befejező dorogiak felett.

 

 

BUDAÖRSI SC–DOROGI FC 3–0 (1–0)

Budaörs, Árok utca, 300 néző. Vezette: Nagy Norbert (Kiss Balázs, Szilágyi Norbert)

BUDAÖRS: Tóth G. – Tóth K., Tányéros, Gyurácz (Fényes, 68.), Galambos – Petneházi, Molnár Cs. – Balázs Zs., Csillag (Vankó, 79.), Winkler (Sajbán Miklós, 79.) – Murai (Molnár T., 27.). Vezetőedző: Toldi Gábor

DOROG: Mursits – Nyíri, Dlusztus (Kárász, 72.), Izing (Papp M., a szünetben), Berkó – Szerencsi, Tóth B. (Lőrincz, 59.), Barna G. (Hajdú R., a szünetben) – Rácz F., Szabó L. (Girsik, 64.), Szedlár. Vezetőedző: Fenyvesi László

Gólszerző: Balázs Zs. (1–0) a 39., Molnár T. (2–0) a 64., Balázs Zs. (3–0) a 83. percben

Kiállítva: Berkó (Dorog) a 68. percben

 

 

Toldi Gábor: Rendkívül értékes három pontot szereztünk. Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy a szerdai fiaskó után sikerült felállnunk a padlóról. Ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatomnak.

 

Fenyvesi László: Gyenge teljesítményt nyújtottunk, ezúttal nem láttam azt a hozzáállást a srácokon, amit az előző mérkőzésen, így a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot. A szünetben próbáltunk frissíteni és játékrendszert váltani, de ez nem hozta meg a várt eredményt.

 

 

Merkantil Bank Liga NB II, 28. forduló:

Szombathelyi Haladás-Budafoki MTE 2-3 (1-1)
Vasas FC-ETO FC Győr 2-0 (0-0)
Diósgyőri VTK-Békéscsaba 1912 Előre 3-4 (0-1)
FC Ajka-III. Kerületi TVE 1-1 (0-1)
BFC Siófok-Pécsi MFC 0-0
Aqvital FC Csákvár-Nyíregyháza Spartacus FC 2-3 (1-2)
Kecskeméti TE Hufbau-Szolnoki MÁV FC 0-0
Soroksár SC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2-2 (2-0)
Budaörsi SC-Dorogi FC 3-0 (1-0)
Szentlőrinc SE-Tiszakécskei LC 1-2 (0-1)

 

Az élcsoport:

1. Vasas FC 59 pont, 2. Diósgyőri VTK 55, 3. Kecskeméti TE Hufbau 51  … 17. Budaörs 29

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.