A januári Budaörsi Infó a postaládákban! – Hagyományosan éves NAPTÁRRAL!

(Budaörs, 2022. január 19. – Budaörsi Infó) A januári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Keressék a postaládájukban! Megéri megnézni!

 

 

A Budaörsi Infó szerkesztőségének hagyományteremtő kezdeményezése nyomán, idén is – országos és nemzetközi mintára – Wittinghoff Tamás polgármester újévi köszöntőt írt a budaörsiek számára, hiszen itt helyben mégiscsak a minket leginkább érintő történések a legfontosabbak.

A köszöntő szilveszter éjszaka 12 órakor jelent meg a Budaörsi Infó Online-on. Nyomtatott újságunk második oldalán ezt olvashatják.

 

 

budaorsiinfoujsagjan22so

 

A harmadik oldalon arról olvashatnak, hogy a Homm Kft. (a helyi járatok szolgáltatója) hogyan áll a budaörsi autóbusz-szervizük építésével. Az épületóriást a Vágány utcában valósítják meg. Újságunkban képeket is láthatnak arról, hogy hogy fog kinézni az elkészült szerviz.

 

 

budaorsiinfoujsagjan22g

 

Minden év első hónapjában – immár hagyományosan – az újságunk közepén éves naptár található. Ezt idén is fogadják tőlünk sok szeretettel!

 

 

budaorsiinfoujsagjan22d

 

A hatodik oldalon összegyűjtöttük az új budaörsi közszolgáltatókkal kapcsolatos információkat.

A 2022-es év elejétől a Fővárosi Közterület-fenntartó jogutódja, a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. (BKM) Budaörs új hulladékgazdálkodási közszolgáltatója az érdi cég helyett. Az első munkanapjuk 2022. január 3-a volt. További változás, hogy a távhőszolgáltatásról is új szolgáltató, a BUDAÖRSHŐ Kft. fog gondoskodni.

 

 

budaorsiinfoujsagjan22c

 

A hetedik oldalon – a Közjegyző segít szakértői cikk-sorozatunk újabb részében – Dr. Széchényi Kristóf, budaörsi közjegyző az ajándékozási és az öröklési illetékről ad fontos infókat.

 

 

budaorsiinfoujsagjan3

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el, és készítsenek a recept alapján savanyú káposztát répával, fermentálással (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu).

 

 

budaorsiinfoujsagjan22

 

 

Megéri megnézni és elkészíteni!

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2021-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

nyomtatottujsagjanuar2022a

nyomtatottujsagjanuar2022b

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.