Férfi kézilabda Eb 2022 – A szurkolók csak karszalaggal léphetnek be a csarnokokba

A szurkolók csak karszalaggal léphetnek be a csarnokokba a jövő csütörtökön kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság magyarországi helyszínein.

 

A szervezők tájékoztatása szerint a budapesti, szegedi és debreceni mérkőzéseken az érvényes belépőjegy vagy bérlet mellett – a koronavírus-járvány miatt – a 12. életévüket betöltött személyeknek be kell mutatniuk a védettségi igazolványukat vagy a 72 órán belüli negatív PCR-tesztjüket, valamint a védettséget igazoló dokumentumon szereplő személyazonosító okmányukat (személyi igazolvány, útlevél).

A 12 év alatti gyermekek a koronavírus elleni védettségét igazoló, 18. életévét betöltött személy felügyelete alatt vehetnek részt az eseményen.

ferfi_kezilabda_eb_2022_00

Az orrot és a szájat elfedő maszk használata ugyancsak kötelező, csak az étkezés és italfogyasztás idejére lehet mellőzni.

 


 

Az arénába lépés előtt minden szurkoló karszalagot kap.

A budapesti meccsekre érkezők ezt a budaörsi Tesco, a fóti Auchan, vagy pedig a Groupama Aréna parkolójában vehetik át. Debrecenben a Hódos Imre Sportcsarnok, Szegeden pedig a Tisza Center parkolójában lehet hozzájutni a karszalagokhoz.

 


 

Családi jegy esetén minden családtag megjelenése kötelező a helyszínen. A karszalagokat már a mérkőzés előtti napon érdemes felvenni a fennakadások elkerülése érdekében.

A szervezők figyelmeztetnek, hogy közönségparkoló egyik helyszínen sem áll rendelkezésre, ezért kérik, hogy a tömegközlekedési eszközöket részesítsék előnyben az arénák megközelítéséhez.

Helyszíni jegyvásárlásra is lesz lehetőség, a pénztárak nyitva tartanak, de a szervezők inkább az elővételes vásárlást javasolják a watchgamesseemore.hu/jegyek oldalon.

 

 

ferfi_kezilabda_eb_2022_02

 

A Budapesti Kézilabda Aréna átadása 2021. december 16-án volt. Az 50 ezer négyzetméter alapterületű, 20 022 ember befogadására képes multifunkcionális csarnok 27 hónap alatt épült fel.

A 24 csapatos kontinenstornán január 13. és 30. között 65 mérkőzést játszanak Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Kassán és Pozsonyban.

A magyar válogatott a B csoportban 13-án 20.30-tól Hollandiával, 16-án 18 órától Portugáliával, majd 18-án 18 órától Izlanddal találkozik az új népligeti csarnokban.

Mind a hat négycsapatos csoportból az első két helyezett jut a középdöntőbe, onnan pedig az első kettő kerül az elődöntőbe.

Az új aréna az egyik középdöntős csoportnak, majd az elődöntőknek, a döntőnek és a helyosztóknak is otthont ad.

 

 

(Budaörsi Infó / mti)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.