Kedden zár a Mikulásgyár

Kedd este bezár a Mikulásgyár, a jótékonysági akció 22 napja alatt 98 ezer 900 kilogramm adomány érkezett a gyűjtőpontokra.

 

 

Budapesten, az 56-osok terén este 9-óráig, valamint az ország nagyobb postáin a nyitvatartási időben lehet leadni a Mikulásgyárnak szánt adományokat. Mindössze az akció 2. számú üzemét hagyják nyitva szerda estig, amely a Pólus centerben található – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

“Szeretnénk, ha 100 ezer kilogramm felett lenne az adományok súlya, ezért még egy napot nyitva tartjuk ezt a gyűjtőpontunkat” – idézi a közlemény Zsolnai Endre, a Mikulásgyár főszervezője szavait.

Idén 17. alkalommal szervezték meg a Mikulásgyár elnevezésű jótékonysági akciót. Az összegyűlt adományt az Oltalom egyesület és a Magyar Vöröskereszt osztja majd szét rászorultsági alapon.     Aki nem tudott elmenni a gyűjtőpontokra, az a Mikulásgyár honlapján elhelyezett adománygyűjtő gombra kattintva is támogathatja a rászorulókat.

A december 31-ig befolyt összegekből új játékokat, édességeket, a Covid-19 elleni védekezéshez szükséges tisztálkodási eszközöket vásárolnak azoknak a családoknak, akiknek nem csak karácsonykor van szükségük támogatásra.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.