Meggyújtották a negyedik adventi gyertyát – Meglepetéssel készült A Budaörsi NŐ közösség a Templom téren

(Budaörs, 2021. december 19. – Budaörsi Infó) 2021. december 18-án gyújtották meg a negyedik gyertyát az adventi koszorún a Templom téren. A hivatalos eseményt követően A Budaörsi NŐ közösség a Romano Glaszo együttessel együttműködve egy meglepetés flashmobbal készült. 

 

 

Szombat este meggyújtották a negyedik gyertyát is az adventi koszorún Budaörsön.

 

 

10jocselekedetbudaorsino (8)

 

10jocselekedetbudaorsino (9)

 

Idén szerényebb keretek között, kísérő programok nélkül zajlott az adventi gyertyagyújtás. A korábbi években a Budaörsi Advent programsorozat és a Budaörs Karácsonya események tették még hangulatosabbá és színesebbé az adventi hétvégéket.

 

 

budaorskaracsonya2019 (73)

Budaörs Karácsonya 2019-ben

 

 

A szombati gyertyagyújtást követően viszont a jelenlévők arra lettek figyelmesek, hogy a hátuk mögött egymás után gyulladtak meg a csillagszórók és halk zene szól.

A Budaörsi NŐ közösség már hetek óta készült erre a napra. A közösség tagjai otthonukban, és közösen is sütemény sütésbe kezdtek, most viszont nem saját családtagjaik részére készültek a finomságok.

 

 

10jocselekedetbudaorsino (2)

 

10jocselekedetbudaorsino (3)

 

10jocselekedetbudaorsino (4)

 

ecserihazasparinfora

 

Miután elkészültek a sütemények gondosan becsomagolták, és csatoltak hozzá egy budaörsi karácsonyi képeslapot is egy karácsonyi üdvözlettel.

 

 

10jocselekedetbudaorsino (5)

 

10jocselekedetbudaorsino (6)

 

10jocselekedetbudaorsino (7)

 

A csomagok a gyertyagyújtó ünnepség végén értek révbe, amikor is A Budaörsi NŐ közösség a Romano Glaszo együttessel elénekelte a Hallelujah című dalt.

 

 

10jocselekedetbudaorsino (12)

 

10jocselekedetbudaorsino (14)

 

10jocselekedetbudaorsino (15)

 

10jocselekedetbudaorsino (13)

 

10jocselekedetbudaorsino (18)

 

10jocselekedetbudaorsino (17)

 

 

A második refréntől már a nézők is énekeltek. Ezután mindenki megkapta a kis süti csomagját. Ezzel a meglepetés projekttel zárt le A Budaörsi NŐ közösség a 10 jó cselekedet kezdeményezését.

A szervezők elmondása szerint ez nem egy befejezés, hanem egy lehetőség arra, hogy új dolgokba kezdjenek bele. Kíváncsian várjuk a folytatást.

 

 

10jocselekedetbudaorsino (19)

 

10jocselekedetbudaorsino (1)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.