Állatmentor program – Találjunk gazdit Dereknek karácsonyra!

(Budaörs, 2021. december 10. – Budaörsi Infó) A 2015-ös évben „Állatmentor programot” indított a Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online. Olyan menhelyi kutyusokat és cicákat mutattunk be Önöknek, akiknek nem sok esélye volt arra, hogy gazdit találjanak. Így talált gazdira Öcsi a celEB vagy Stella a házőrző cica is. Azóta is többé vagy kicsit kevésbé sikeres mentési akciókat bonyolítottunk. Most karácsonyi ebmegmentésre hívjuk a budaörsieket!

 

 

Állatmentor programunk keretében azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy gazdát találjunk Dereknek karácsonyra.

Derek fajtáját tekintve a német-juhászhoz áll legközelebb. Idősödő kutyus, de még nagyon is igényli a sétát, amelyek során békésen szaglászik és csodálkozik rá a világra, amiből eddig sajnos nem sokat látott.

Öt éve került be a Budaörsi Állatmenhelyre, így ő az a lakó, aki már legrégebb óta van rácsok mögött. Derek is részt vett az I. Budaörsi kutyás felvonuláson, amit novemberben szerveztek, és ekkor figyeltünk fel a történetére.

 

 

kutyasfelvonulas

 

budaorsikutyasfelvonulas_budarosino10jocselekedet20211121 (14)

 

Megtudtuk azt is, hogy még nem igazán járt Budaörsön, ezért körbeutaztuk vele várost és megmutattuk neki a helyi látványosságokat. Az utazást nagyon jól tűrte és érdeklődve, türelmesen sétált és pózolt nekünk, mintha csak tudná, hogy most nem kicsi a tét, hisz Gazdit keresünk.

 


derekkaracsonya2021 (2)

 

derekkaracsonya2021 (4)

 

derekkaracsonya2021 (5)

 

 

Azt mondják, hogy egy jó fotó elég ahhoz, hogy megdobogtassa valaki szívét egy árva eb, ezért gyorsan több képet is készítettünk, hátha valaki felismeri benne az igazi társát. Ellátogattuk egy karácsonyi fotóstúdióba is, hogy megmutassuk a budaörsieknek, hogy mennyire beillene egy bármilyen típusú, de szerető családba Derek.

 

 

derekkaracsonya2021 (6)

 

derekkaracsonya2021 (7)

 

Békés kedvessége miatt a menhelyen minden önkéntes szeretgeti, pátyolgatja, próbálják a legtöbbet megadni neki, amíg meg nem érkezik a Gazdi. A Budaörsi Menhely önkénteseitől azt is megtudtuk, hogy Dereknek nincsenek extra igényei.

Mivel nagytestű, tömött bundájú, ezért remekül érezné magát egy cicamentes kertben is, de azért a kanapé előtti, kis rágott szélű szőnyeget sem vetné meg, ha a Gazdi úgy dönt, hogy együtt kuckózna be vele a meleg szobában a TV elé.

Fontos, hogy aki örökbe fogadja, az ne egy fához kösse ki, hanem szeretetével láncolja magához. Várjuk a gazdijelöltek jelentkezését a budaorsiinfo@gmail.com e-mail címen, vagy a Budaörsi Állatmenhely Facebook- oldalán.

Az Állatmenhelyen fogadják az érdeklődőket előzetes bejelentkezés esetén. Gondolják végig, hogy elférne-e az életükben egy új családtag, vagy van-e olyan ismerősük akinek pont egy ilyen társa lenne szüksége. Önöknek csak egy kis gondolkodás, de Dereknek egy szebb jövőt jelenthet!

 

 

derekkaracsonya2021 (1)

 

Derek ellátogatott a TV2040 stúdiójába is, nézzék meg, hogy milyen otthonosan érezte magát a tévében is:

 

 

 

 

 

derekstudio

 

Derek történetéről a Budaörsi Infó decemberi lapszámában is olvashatnak, amit hamarosan megtalálnak a postaládájukban! 

Megéri megnézni!

 

 

nyomtatottujsagderek

 

nyomtatottujsagdereke

 

 

 

Korábbi cikkeink a témával kapcsolatban:

 

Állatmentor program – Stella, a házőrző cica gazdit keres

Állatmentor program – Dr. Sampon Tihamér igaz története

Újabb állatmentor sikertörténet – Blue most már gazdis és Áfonya Kuglóf

Állatmentor – Gazdit keresünk Blue-nak és Tihamérnak!

Állatmentor program – Öcsi karácsonya

Állatmentor program – Öcsi a celEB

„Állatmentor” programot indított a Budaörsi Infó

 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.