Négy napra bezárják a budaörsi Kesjár általános iskolát a megbetegedések emelkedése miatt

(Budaörs, 2021. december 9. – Budaörsi Infó) A Kesjár Csaba Általános Iskola közösségi oldalán arról számolt be az intézmény igazgatója, Tóth Krisztina, hogy a COVID-fertőzöttség emelkedésére, illetve a diák- és munkatársi megbetegedések számára való tekintettel, 2021. december 10-től december 13-ig a fenntartó értesítése mellett a Kesjár bezár.

 

 

A négy nap alatt az épület fertőtlenítésére is sor kerül. Fontos célja az intézkedésnek a fertőzési láncolatok megszakítása.

 

“Saját hatáskörömben az év végére tervezett tanítás nélküli munkanapokból csoportosítok át ezekre a napokra.

Mivel a törvény szerint ügyeletet hirdetnünk kell, aki úgy érzi, hogy nem tudja másként megoldani, jelezze Szabó István igazgatóhelyettesnél december 9-én délig.

Megkérem azonban Önöket, ezt gondosan mérlegeljék, munkatársaimnak gyógyulni kell, az iskolát hétvégén fertőtlenítjük.

December 14-én, kedden az iskola kinyit, a tanítás folytatódik. Az intézkedéstől – amint tavaly is – a fertőzésláncok megszakadását, a betegek gyógyulását, illetve a tanítás érdemi folytathatóságát várjuk! Köszönöm segítő együttműködésüket!” – fejti ki bővebben is iskola közösségi oldalán az igazgatónő.

 

 

iskola kezdes, evnyito, elmaradt ballagas, iskola, oktatas, COVID-19., kez fertotlenites, maszk viseles. Budai Ciszterci Szent Imre Gimnazium 2020.09.01. Budapest foto: Purger Tamas

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.